keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Viisi viikkoa jo täynnä!

Eilen täyttivät pikkuiset jo viisi viikkoa.

Mihin tämä aika oikein menee?? Pentuset kasvavat kovaa vauhtia, ja aikamoiset rallit on jo päällä :) Samaten pissan ja kakkan määrä on suoraan verrannollinen kehitykseen :)

Reippaita kavereita ovat kaikki, ja kovasti viihtyvät ihmisen seurassa. Marlon on pentujen suosikki-kaveri. Kaikki pennut ovat aivan hullaantuneita Marloniin, jolla riittää intoa, pitkämielisyyttä ja pohjatonta Rakkautta pentuja kohtaan. Harvoin pääsee todistamaan tuollaista käytöstä uroskoiralta. Marlonkin kun on ihan tosi särmä äijä ja kuitenkin sillä on jopa paljon parempi hoivavietti kuin monella nartulla!!! Marlon on niin Super <3

See what I mean...











  Ja passikuvat pennuista :)

Ensin Tyttö, Green Perry´s SnowQueen




Ja sitten sen Veli (ovat muuten kuin kaksi marjaa)



 Ja toinen Veli, Poika2



Ja kolmas Veli, Poika1 herra nallekalhunen <3


keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Maisan vaavit 3 viikkoa!

Pentujuttuja...ja lisää pentujuttuja...


Eilen 13.1.2015 Maisan pennut täyttivät JO KOLME VIIKKOA! Alkavat näyttää ja kuulostaa jo ihan oikeilta pikku terriereiltä :)


Poikia on vielä vapaana, joten jos olet kivaa ja potentiaalista harrastuskaveria vielä vailla, niin otapa reippaasti yhteyttä Petraan kennel Green Perry´s:   
                                                                       Petra Morbin
Espoo, Finland
+358 45 631 6601
petra.morbin (@) gmail.com




Minulle jää tästä pentueesta yksi poika, jolle etsin harrastavaa ja rakastavaa kotia.
Pentueen Isä Elmo (Green Perry´s Boomer) on ihan super agility-tykki, käyttövalio keinoluolilta KVA-L ja metsästyskokeenkin LUME1 -arvoisesti suorittanut ihanaluonteinen ja reipas poika.
Emo Maisa toimii oikein hyvin verijäljellä, ja näyttelyistä toistaiseksi kasassa yksi SERT, ROP ja
JV-12. Kotioloissa Maisa on ihana, helppo ja kiltti koira, jolta löytyy tarvittaessa myös topakkuutta.
Jos haluat tietää lisää, kilautapa minulle numeroon 045 633 0950 tai laita sähköpostia niinak69@gmail.com



Sitten niitä kuvia :)
Poika1 




Poika2 






Poika3 



Tyttö Green Perry´s Snowqueen






Mimin (Kamunkorven Marsipaani-Miisu) kanssa käytiin Enzon luona tositarkoituksella treffeillä loppiaisena 6.1.2015. Treffit olivat oikein onnistuneet, ja niiden tuloksia odotellaan maailmaan maaliskuun alkupuolella :) Lisää tästä upeasta yhdistelmästä PENTUJA sivulla.

perjantai 9. tammikuuta 2015

Maisan ja Elmon vaavit 2 viikkoa




Poika1




 Poika2




Poika3




Tyttö



Pentulaatikossa on alkanut TAPAHTUA. Kaikilla tyypeillä silmät ja korvat auki, ja aikamoinen painiminen ja tohina on välillä käynnissä pikku ärinän kera :) Pojat ovat alkaneet touhuilla jo aika paljonkin mutta tytteli vielä lepäilee laakereillaan.

Ensimmäisinä silmänsä aukaisivat tan-pojat, herrat 1 ja 2 ja se tapahtui 5.1. Loppiaisena me matkattiin Pielavedelle Mimin kanssa Enzon luo treffeille, ja kotona hoitotätinä oli reipas nuori nainen Milja. Kahdella muulla pennulla, poika3:lla ja tytöllä oli silmät auenneet loppiaisena.

Muita kuulumisia pentulaatikosta; Maisa hoitaa huolelliseen tapaansa poikasia ja viettää miltei kaiken aikansa pentujen kanssa, ja näyttää olevan todella onnellinen. Maisa on ERINOMAINEN emo, huolellinen, rauhallinen, tarkka ja omistautunut. Pitää pennut tosi siistinä ja nukkuu niiden kanssa pentulaatikossa.

Poika2 on oikein reipas ja kävelee jo hyvin. Liikkuvat kaiki jo ihan reippaasti pentulaatikon ulkopuolellakin. Laitoin pentulaatikkoon yhden pikku vinkulelun ja pienen pallon - ja poika1 oli ihan tooosi innoissaan siitä siilin näköisestä vingusta :) Kaikki pennut ovat alkaneet käydä tarpeillaan
pentulaatikon siihen tarkoitukseen varattuun kulmaan. Ovat siistejä pikku veijareita :)

Ja sitten lisää kuvia. Niitä on tullut taas napsittua. Pakkohan tällaisista supersöpöläisistä on ottaa kuvia!


Poika1







 Poika1 tykkää tosi paljon massun rapsutuksesta, ja on muutenkin oikein kiinnostunut ihmisestä ja hakeutuu lähelle ja kutsuu leikkiin.



Poika2







"äijäposeeraus"



Äitinsä näköä on pojassa <3





Poika3













Tyttö







Tyttö ja Poika3 nukkuvat aika usein juuri näin <3