tiistai 16. kesäkuuta 2015

Pentutreffeillä 12.6.

Perjantaina 12.6 oli ihka ensimmäiset Parsonian pentutreffit Fannien kotona Noran perheen luona Sipoossa. Sijoitustyttöni Isla (Parsonian Annie Oakley) perheineen ei valitettavasti tällä kertaa päässyt paikalle. Mukana olivat siis Jane perheineen ja Lucillehan jäi meille asumaan :-)

Koolla oli siis Noran kaksi venäjänvinttikoiraa Beebo ja Moonie sekä 7 parsonia :-) Ja kaikki koirat viihtyivät todella hyvin keskenään ja ei voinut kuin vain ihastella, että miten huippuhienot luonteet kaikilla koirilla on! 9 koiraa leikki ja riekkui tuntikausia keskenään vailla minkäänlaista nujakkaa. 

Nora ystävällisesti kutusi meidät koolle ihanaan kotiinsa ja sääkin oli mitä hienoin - saimme nauttia grillin antimista kaunnissa aurinkoiseesa lämpimässä säässä. Hieman treenailtiin koirien kanssa pöydällä seisottamista mutta muuten hengailtiin vain kivan yhdessäolon merkeissä ja tutustuttiin toisiimme. Marlon oli oikein onnenpoika kun hänellä oli oikein 8 ihanaa nuorta naarasta "haaremissaan", ei ihme että Marlonin naama näyttikin melkein kaikissa kuviss olevan melkoisessa virneessä - Marlon suorastaan nauroi koko ajan. Sitä paitsi Marlon on löytänt Elämänsä Naisen - Noran borzoi narttu Beebo on hurmannut Marlonin aivan totaalisesti - siinähän on nainen Marlonin makuun, koska Beebon kanssa voi juosta todellakin TÄYSIIII!!!! Juokseminen on näet Marlonin ihana ikioma juttu, ja tuosta rungosta tosiaankin lähtee vauhtia! Syksyllä voisi mennä kokeilemaan Marlonin kanssa vaikka viehe/ratajuoksua.

Sitten muutama kuva treffeiltä; kuvat ovat Nora Vilvan ja Kalervo Karlssonin ottamia:




































Ylihuomenna aamulla aikaisin lähdetään Ahvenanmaalle :-) ja mukana siis 6 parsonia! Heinäkuuksi meille tulee vielä Jane hoitoon joten meillä alkaa olla jo ihan kiitettävä lauma koossa ;) ;)

Seuraavaksi sitten tuleekin varmaan niitä meriaiheisia kuvia taas! Siihen asti Ziao!