perjantai 21. joulukuuta 2012

Kolmen Kopla toivottaa kaikille Oikein Hyvää Joulua ja Onnekasta Tulevaa Vuotta 2013!

     

Tänään otettiin  tämän vuoden joulukuvia. Tytöt virittelin kuvattavaksi; Balmer nukkui päiväuniaan niin sikeästi etten millään raatsinut sitä herättää...varsinkin kun ennalta  jo uumoilin että mahtaako siitä kuvauksesta mitään tulla kolmen koiran kanssa. Voi olla, että yritän huomenna uudelleen, koska täytyyhän mulla olla kuva kaikista karvalapsistani! Mutta saatiin me tänäänkin aika söpöjä kuvia aikaseksi, vaikka ne eivät teknisesti niin hienoja olekaan. Mutta hei, fiilishän on tärkein!!

Kuvissa piti olla myös pikkuinen pehmo joulupukki, mutta siitä ei tullut mitään, koska kumpikin tytöistä halusi vain ja ainoastaan SYÖDÄ sen. 
Tämä pukki on siitä erikoinen, että sitä kun painaa parran alta, niin pukki puhuu: " Hou hou hou, Meeerry Christmas" semmoisella matalaal möreällä äänellä, ja Mimi sekä Maisa menevät kumpikin ihan villeiksi aina kun kuulevat sen. Ja nyt riittää pelkän pukin näkeminen, ja on heti täysi ralli päällä!

Maisuli onnistui aina välillä nappaamaan pukin, ja kiikutti sen äkkiä kauemmas...

Mimin ilme on ihan että:" No niin, taas toi napero vei ton Pukin, mä arvasin ettei tästä tuu mitään..."


Mutta pukista oli apua poseeraamisessa; kumpikin katsoa tapitti kameraan oikein hienosti, kun pitelin Pukkia siinä kameran päällä ;) 
Huomenna on kyllä ihan pakko ottaa joulukuvia meidän poitsustakin. Meidän viime vuoden joulukuvahan voitti parsonkuvakisan joulusarjan :) 

Siis käykäämme joulun viettohon; nauttikaamme rakkaidemme seurasta, hyvästä ruoasta ja leppoisasta, kiireettömästä olosta. Kaikki rakkaat ystävämme: Oikein Hyvää Joulua teille kaikille! 

3 kommenttia:

 1. Mukavaa joulua Teillekkin ja tietysti menestyksekästä uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Toi kuvaaminen onkin hauskaa hommaa.. :) Oikein leppoisaa joulua koko laumalle!

  VastaaPoista
 3. Hyviä kuvia oolet saanut oka tapauksessa :)
  Oikein rauhaisaa ja mukavaa joulua teille kaikille!

  VastaaPoista