perjantai 1. helmikuuta 2013

Maisa täyttää tänään kokonaisen vuoden!

Tasan vuosi sitten syntyi Green Perrys´in Q-pentue. Paljon onnea Maisan sisaruksille Paavolle, Viggolle, Helmelle, Bambille ja Miisalle!

Hyvää Syntymäpäivää sinulle Maisa, Hyvää Syntymäpäivää toivotetaan.
Meidän lauma ei olisi näin ihana ilman Maisaa. Maisa on oikea ilopilleri, veikeä hassuttelija, joka ei ota elämää liian vakavasti, paitsi silloin, jos vastaan tulee tuntemattomia uhkaavia karvaisia koiria.

Maisa on hirveän kiltti ja kuuliainen, mutta samalla aikamoinen venkula. Maisa rakastaa omaa laumaansa niin hirveän paljon, koko suurella sydämellään täysillä.Maisa viihtyy sylissä ja hellittävänä, oikea rakkaus-pakkaus. Maisa ja Mimi ovat täysin erottamattomat kaverukset - tyttöjen välinen lämmin suhde on jopa milelestäni harvinaislaatuisen lämmin. Maisa rakastaa ja kunnioittaa Balmeria yli kaiken - Balmer on Maisalle Suuri Esikuva. Näiden kolmen parsonin elämän seuraaminen on hauskaa ja antoisaa. Maisa toi laumaamme tarvittavaa säpinää :) :) Tytöillä onkin keskenään monta kertaa päivässä kunnon terrieri-tohinaa. Lelut ja riepotettavat saavat kyytiä!

Maisa on meille kaikille ihan kaikki kaikessa - Rakas pikku pahnanpohjimmainen. Ei millään uskoisi, että siitä on jo vuosi, kun Maisa syntyi...ja toisaalta on tuntunut alusta saakka siltä, että miten niin Maisa ei ole ollut meillä aina, aikojen alusta...niin hyvin Maisa meidän laumaan sopii.


 "Äääääh, onks sun mami pakko käyttää tota salamavaloa?!?! "5 kommenttia:

 1. Paljon onnea ihanalle Maisulille <3 Istumatyyli on ainakin ihan samanlainen kun Ulpulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Balmer istuu myös tuolla tyylillä, siitä saikin lisänimen "Kenoppi" nuorempana :) se on jännä juttu nuo istumatyylit - Mimi ei koskaan rötkötä tuolla lailla!

   Poista
 2. Onnea söpöliinille <3 Onpas vuosi mennyt nopeasti, juurihan Maisa vasta tuli mukaan kuvioihin ja oli ihan pikkiriikkinen, tässä sen taas huomaa, kuinka aika rientää! Mukavaa viikonloppua teille ja terkkuja myös Balmerille ja Mimille :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut säpöläiselle Maisalle! =)

  VastaaPoista