torstai 22. toukokuuta 2014

Kesä on tullut!

Huh hellettä! Aika lämmintä keliä on ollut ja ihan hyvä vaan :) :) Balmer-vaaria ei oikein kuumalla voi viedä päiväsaikaan pitkälle lenkille, kun siinä kohtaa tulee ikä vastaan. Ja Baltsullahan on se sivuääni sydämessä, ja justiinsa tämmöiset kuumat kelit voivat rasittaa. Iltaisin sitten papsukin lenkittelee pidempään. Mukaanhan Balmer olisi aina tulossa, mutta meidän ihmisten thetävä on hieman katsoa vaarin perään.

Mitäpäs muuta...odotellaan vaan että saadaan työt tehtyä ja pääsisimme lähtemään Ahvenanmaalle. Vielä ei vain voida pakata tavaroita ja lähteä, kun on vielä Ruoveden näyttelyreissu ja Mäntän kyläreissu edessä, ja sitten vielä kesäkuun alussa karavaani kulkee Kajaaniin kuvaamaan nättejä kuvia ihmisistä ja heidän koiruleistaan :)

Sitten vaan kuvakimaraa kehiin niin pääsen tästä selittelemästä ;)

On tullut kuvattua aika paljon kirsikankukkia....niihin en kyllästy ikinä. Mä rrrrakastan kirsikankukkia...tai oikeastaan kaikkia kukkia....


 Balmer hempeilee kirsikankukkapuistossa 


 

Marloninkin ego kestää oikein hyvin kirsikkapuistossa hempeilyn :)

 
 

Ja kukkien kuvaaminenhan onnistuu hyvin vain kun laittaa koirat tolpaan kiinni. Tolppa-apinat :) Panoraamakuvaa Herttoniemen vanhalta hyppyrimäeltä. Ja aika komiat myrskypilvet. VArtti kuvan ottamisen jälkeen tulikin taivas niskaan - mutta onneksi me ehdittiin kotiin ensin.


Ja tätä kuvaa olen koettanut saada linssiini. Kaikki neljä kontaktissa ja katsovat kameraan yhtä aikaa....ja tämä shotti tuli eteen samalla, kun olin pissalla puskassa...ja mitä tekee siis todellinen fotari tässä tilanteessa....hän napsaisee tietenkin kuvan sen sijaan että vetäisi housut jalkaansa :) :) 
Ihana ja iloinen kuva meidän nuorimmaisista

Iloinen kuva meidän vaarista

Ja erittäin suloinen kuva tytöistä tältä päivältä. Mulla ei varmaan olekaan näin ihastuttavaa kuvaa näistä ihanista tytteleistä <3

Mansikka kukkii myös

...samoin keto-orvokit...niitä on kaikkialla kallioilla

Tuomi kukkii myös runsaana, ja sen tuoksu huumaa pään :)

Mokkapala-vahti...jokakodin herkkujen turva :)

Ja tällaisiakin on tullut bongattua...eikä tämä ole koirankakkakasa...vaan korvasieni.


Melkein joka ilta käydään ihailemassa auringonlaskua vanhalla hyppyrimäellä.

Ravintolapäiväänkin tuli osallistuttua...ja tiettyhän sielläkin parsonit pyörähtelivät mukana :)

Äippä ja poika Herttoniemen Urheilupuiston nurtsilla päivää paistattelemassa :)


Näihin tunnelmiin....ihanaa kevättä ja alkukesää kaikille. Tämä aika on ihan ihmisen ja koiran ja muiden elukoiden parasta aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti