keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Winter-jengi ulkoilemassa


Tänään lähdettiin koko porukan voimin Mustikkamaalle ulkoilemaan. Pakkastakaan ei juuri ollut, joten pikkuisetkin tarkenivat vähän aikaa. Ja olihan heillä yllään vanhoista villasukista askartelemani paidat yllään! 

Koiria autoon pakatessa kävi mielessä, että miten saada 8 parsonia mahtumaan yhteen Citikkaan? No ihan hyvin; viisi eteen ja kolme taakse :) :)


Ja tässä viilettää tyttönen; Green Perry´s Snow Queen. Neiti Tomera :) Tällä tytöllä riittää tahtoa, mielipiteitä ja asiaa, ja neiti todella tietää mitä tahtoo!Marlon ja Maisa hippasilla
Green Perry´s Winter FlashMäärätietoinen on askel Flashillakin :)Ja tässäpä se vasta määrätietoinen ukkeli onkin - Balmer-vaari <3 Balmer on aina NIIN INNOISSAAN kun mennään Mustikkamaalle. Sen oikein naamasta näkee että on todella iloinen ja onnellinen. Äityi siis ihan vallan hulvattomaksi ja jopa leikitti pentuja :)Green Perry´s Snow Wizard ja ihan liian pitkä Wiitta :)


Green Perry´s Winter Solstice seikkaileeWinter Solstice ja Snow WizardTyttönen on varsin vauhdikas mimmi eikä ollut pusero pysyä menossa mukana - tässä varikolla paitaa asentamassa :)


Winter Solstice ja ryhti
Green Perry´s Winter Flash


Ihanat Snow Wizard ja Winter Flash


Mami ja tyttönen Snow Queen


Mami ja poikanen Winter SolsticeWinter Flash 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti