perjantai 27. maaliskuuta 2015

Pentupäivityksiä

Pitääpä tännekin päivittää hieman tyttöjen kuulumisia ja kuvia koska kaikki eivät seuraa meidän elämää facebookissa :)

Tytöt ovat kasvaneet hurjasti ja KAUNISTUVAT päivä päivältä. Suosikkiani en osaa edes minä nimetä, sillä jokainen on hyvin kaunis ja varsin omintakeisia kaikki. Ehkä se suosikkikin sieltä sitten itsellekin löytyy kunhan alkaa näkemään jonkin ajan kuluttua niitä luonteita enemmän.


Annie 

 Lucille


Lucille Jane


Annie murisee heijastukselleen 


FannieAnnie


Annie


Fannie, Annie ja Lucille ottavat hyvin rennosti...


Jane 


Jane


Yhdelle tytölle on koti ja yhdelle kaunokaiselle etsin suhteellisen läheltä reipasta ja harrastuksista kiinnostunutta sijoituskotia yhteisen tekemisen nimissä. Minä tulen koiraa viemään näyttelyissä ja luolatreeneissä ym. mutta soisin, että sijoituskodilla olisi itsellään kiinnostusta ja avoin asenne harrastuksia kohtaan.

Kaikki tytöt vaikuttavat erittäin mukavilta parsonin aluilta. Kaikille tulee suhteellisen karkeakarvainen turkki eli nypittävä turkki. Minä kyllä autan ja opastan nyppimisen saloihin opettelussa ja autan parhaani mukaan.

Kaikille tytöille etsin harrastavia tai harrastuksista avoimesti kiinnostuneita koteja - aivan vain ja ainoastaan sohvalle kotikoiriksi eivät nämä tytöt lähde, kaikki tytöt ovat sen verran potentiaalisen oloisia ja heistä tullee kaunottaria, jotta toivoisin heille kaikille aktiivisia ja näyttelyistäkin kiinnostuneita koteja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti