sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Mimi voi oikein PAKSUSTI


Tämä kuva on torstailta 5.3 eli silloin oli menossa vrk 58. Nyt masu on jo PALJON ISOMPI ja pinkeämpi. Tänään mennään päivää 61 astutuksesta ja jää nähtäväksi aikooko Mimi tähdätä synnytyksen kanssa siihen Balmerin syntymäpäivään 10.3 joka itseasiassa on siis vrk 63 eli ns. laskettu aika. Jäämme jännityksellä odottamaan. Tuskin maltan odottaa pentujen näkemistä. Ne ovat varmasti kauniita trikkejä <3

Pentulaatikko on taas viritetty pentulandiaan eli keittöömme. Kävi Mimikin ihan pikaisesti pentulandian tarkastamassa; tutki tarkkaan laatikon alustan ja kaikki reunat ettei vaan ollut minnekään jäänyt niitä Maisan kakaroita ;) Hetken Mimi istuskeli pentulaatikossa ja ihmetteli, mutta luulenpa että Mimin veti keittiöön paistinpannusta kohoava paistetun kana tuoksu eikä niinkään tuo pentulaatikko....


On meillä sitten muuten riittänyt pentulaatikossa asukkeja; ensin Balmer muutti pariksi päiväksi laatikkoon asumaan....ja siellä olikin niin hyvä nukkua :)






...ja sitten seuraavaksi tapasin tämän parivaljakon laatikosta vetelemässä hirsiä; Maisa ja Marlon viihtyivät myös hyvin pentulaatikon turvassa. Liekö tuo pentulaatikon päälle suojaksi laittamani lakana kirvoittanut makeat unet - nämä tyypithän nukkuvat sängyssä vieressä joten ehkäpä puhtaalta tuoksuva pussilakana sai kaikki viihtymään ja nukkumaan makeasti pentulaatikossa.




Muuten tänne eteläisimpään Suomeen kuuluu tasaisen ja tylsistyttävän harmaata. Sataa, tuulee ja on sumuista. Ja kuraista. Koko ajan. Alkaa käymään jo luonteelle tämä tällainen ilma mutta minkäs teet.
Ei tämä p....n ruskea maisema kuukaudesta toiseen paljoa innosta enää...jos koskaan.


Koirilla nyt on aina kivaa ulkona oli sää mikä tahansa - ja kyllähän sitä tulee tietysti tehtyä ihan pitkiäkin lenkkejä koirien kanssa - varsinkin nyt kun ollaan päästy niistä jäisistä lenkkipoluista - ne hieman rajoittivat lenkkeilyä koska tuntui etteivät edes nastakengät enää auttaneet veden peittämillä jäisillä poluilla. Mimi nyt ei enää pitkille lenkeille voi tulla; Mimin kanssa ulkoillaan vain tässä lähimaastossa. Narttua ei enää lopputiineydestä saa missään tapauksessa rasittaa liikaa. Ja Mimi nyt on tapaus sinänsä; maha on niin iso että maavara alkaa olla jo vähän niin ja näin, mutta rouvaa saa koko ajan toppuutella ja käskeä ottamaan r a u ha l l i s e s t i mutta tämä emäntä ei tunnu edes kai tietävän mitä se sana merkitsee loppupeleissä :D

Maisa neitonen on palautunut pennuista aivan entiselleen ja pikavauhtia. Maisa alkoi olla tosi timmissä kunnossa jo kun pennut olivat 7-8 viikkoisia. Ja nyt Maisasta on sukeutunut uudelleen kuin pentu konsanaan. Maisalla ja Marlonilla on niin hurjat leikit ja vauhti päällä koko ajan että hitaampaa hirvittää :) Maisa "villiintyi" ihan saman tien kun viimeinenkin pentunen (Sipi) lähti ovesta ulos omaan kotiinsa. Saman tien alkoi hurjat leikit ja rallit Marlonin kanssa.



Ja tähän loppuun täytyy taas todeta, että kyllä se kuulkaa niin on että kunnon palvelusväkeä tai työntekijöitä on näinä aikoina vaikeaa löytää...katsokaa nyt näitäkin - siinä sitä vaan vedetään sikeitä työmaalla ja itse saa nostella nukkuvia alaisia työvälineidensä päältä pois jotta pääsee itse tekemään ne hommat. Oi näitä aikoja ;) ;)


1 kommentti:

  1. Ihania. <3
    Kyllä se on tuo kettu tuossa Balmerin posken vieressä, joka niitä sinne laatikkoon vetää... ;D
    Mimillä näyttäisi olevan todella hurjan kokoinen masu. Tsemppiä synnytykseen!

    VastaaPoista