torstai 30. huhtikuuta 2015

7 viikkoisena neito on kaunein vai miten se nyt meni...

 Parsonian Lucille Mulhall

Lucille "Lucy" on vilkas, reipas, sosiaalinen, ulospäinsuuntautunut ja ihmisen seurassa viihtyvä ihana neitokainen. Topakkuuttakin löytyy, mutta ei "häiritsevässä määrin" :-) Lucille etsii vielä omaa harrastavaa kotiaan joka ymmärtää vilkkaan terrieri-luonteen päälle. Koska Lucille on sekä kaunis että erinomaisen rakenteen omaava reipas neito, kasvattaja etsii hänelle yhteistyökykyistä reipasta ja harrastuksista kiinnostunutta kotia jalostussopimuksella mahdollisimman läheltä Helsinkiä. Tämä tyttö on aivan ihastuttava luonteeltaan ja soveltuu luonteensa puolesta monenlaisiin harrastuksiin. 

 Parsonian Fannie Sperry SteelFannie on Isänsä tyttö eli muistuttaa kovasti upeaa isäänsä Enzoa. 
Fannie on luonteeltaan viilipytty. Omaa lehmänhermot ja on perusolemukseltaan cool. Tämä tyttönen tulee mitä todennäköisimmin käymään isänsä jalanjälkiä harrastusrintamalla.  Rento, kovahermoinen tyyppi, joka ei turhia stressaa tai hötkyile - juuri sellainen kuin mielestäni parsonin tuleekin olla. 

Fanniella on jo ihana koti tässä lähellämme, ja Fannieta nähdään harrastusten parissa :-)


Parsonian Calamity Jane
Jane on hyvin rohkea, reipas, ulospäinsuuntautunut, tomera ja suurella egolla ja vahvalla itsetunnolla varustettu topakka neiti. Jane omaa vahvan keskittymiskyvyn ja käyttää nenäänsä jo nyt hyvin ja paljon. Tämä on tyttö, joka soveltuu vaativaankin harrastukseen; niin jälkiharrastukseen kuin luolillekin. Viilipytty, joka tietää mitä tahtoo ja ottaa sen :-) Ja poseraa jo kuin kokenutkin kehäkettu!

Jane muistuttaa kovasti velipuoltaan Marlonia (Parsonian Pushkin) ulkonäköä, ilmettä ja luonteenpiirteitä myöten. Jane, samaten kuin Marlonkin, on hyvin perusrauhallinen ja tyyni luonteeltaan, mutta jääräpäisyyttä ja päättäväisyyttä riittää. Nämä ovat koiria, jotka köllöttelevät lämpimässä ja auringossa kuin isot juuri syöneet kissa-eläimet konsanaan, mutta jos kun ne päättävät tai tosissaan haluavta tehdä jotakin, niin silloin tanner tömisee ja aitaa kaatuu! Tavallaan äärimmäisen helppoja tyyppejä, jotka tarvitsevat loistaakseen ihmisekseen selkeän ja johdonmukaisen hyvän johtajan, jotta niiden potentiaali pääsee esiin. 

Jane on ihastuttanut meitä aivan alusta asti, ja se on tuntunut tosiaan aivan omalta koiralta - no ihmekös tuo kun Jane muistuttaa hyvin vahvasti omaa koiraamme Marlonia!

Janelle on jo löytynyt koti Helsingistä  ja Jane jää tähän aivan meidän lähellemme :-) Janeakin tullaan varmasti näkemään harrastusten parissa.


 Parsonian Annie Oakley


Annie on suloinen kuin leivos ja teddynalle nappisilmineen....nappisilmineen, joiden tiukka ja raksuttava katse ei hämää minua vanhaa kettua näiden venkuloiden kanssa. Annie on todennäköisimmin koko porukan kovapäisin tyyppi. Annie on rohkea, hieman röyhkeä, vaativa, reipas, hauska, sosiaalinen, iloinen, lempeä ja rakastava...mutta mitä suurimmalla todennäköisyydellä mielettömän jääräpäinen kovakallo - siis juuri sellainen parson, joista minä pidän :-) ja jotka tarvitsevat erittäin selkeät rajat ja erittäin hyvän ja vahvan johtajan itselleen. Suloisten nappisilmien ei saa antaa hämätä - tämä tyttö tietää mitä tahtoo; tahtoo paljon ja enemmän ja vaatii vielä lisää ja myös ottaa haluamansa jos se on tarjolla....niin myös johtajuuden :-) Annien tahto on kova ja hänen ihmisensä tahdon on oltava selkeämpi. Anniesta saa itselleen aivan hurmaavan koiran kunhan ymmärtää kovapäisen terrieriluonteen päälle ja osaa hallita sitä. Annie on kaunis ja erinomaisen rakenteen omaava tyttö, joka hakee harrastuksille lämpenevää sijoituskotia Helsingin läheltä. Annie soveltuu myös luonteensa puolesta monenlaisiin harrastuksiin eikä vähiten näyttelyharrastukseen :-) Annien kanssa tullaan käymään minun puoleltani ainakin keinoluolilla ja mahdollisesti LUT-kokeissa sekä tutustutaan mejään. 
Ja laitetaan lopuksi kuvat vielä meidän ihanasta Mirasta; Amira od Demona, tsekki-vahvistuksesta joka alkaa olla nyt 12 viikon ikäinen. Mira on todella kaunis ja aivan ihanan temperamentin omaava topakka neiti, joka rakastaa ihmisen seuraa ja omaa yllättävänkin paljon miellyttämisen halua. 


Aika mielettömän kauniita tyttösiä täällä meillä on :-) Kyllä Marlonin ja Balmerin kelpaa kun on tällainen tyttö-lauma ympärillä!!

1 kommentti:

  1. Iik, miten suloisia kuvia <3 Näitä saa joka päivä huokailla sosiaalisessa mediassa, ihania tyttöjä! Pusuja kaikille vielä kotona oleville :)

    VastaaPoista