keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Viikko 8 jäi välistä...

Hups! Viikko 8 jäi ihan välistä tässä kiireessä...

Niin se aika lentää kuin siivillä. Tänään tytöt täyttivät 9 viikkoa, ja blogia katsoessani huomasin että hyvänen aika, minähän olen kokonaan unohtanut päivittää tänne tyttöjen 8-viikoiskuvat!!! Sitä tulee niin ahkeraan jaettua kuvia tuolla Fb:n puolella, että aina ei muista ettei olekaan tullut laittaneeksi niitä tänne foorumille. Pitemmittä pulinoitta tyttösten 8 viikkoiskuvat...ja parin päivän sisään tulee sitten en seuraavat otokset :-)


Lucille Mulhall


Kaunis, ihastuttavan luonteen ja temperamentin omaava Lucille etsii vielä sitä omaa rakastavaa ja harrastuksille lämpenevää kotiaan jalostussopimuksella (eli Lucillen myyn jalostusoptiolla tai sitten osa-omistukseen). Lucillella on kiva luonne, jolla tullaan kaikkien kanssa toimeen, lopsahdetaan helposti vaikka laumaan, mutta tarvittaessa löytyy kipakampaakin potkua. Lucille "Lucy" on sosiaalinen, iloinen, reipas, vauhdikas, lempeä ja viihtyy hyvin ihmisen sylissäkin. Lucysta löytyy myös sopivasti kovapäisyyttä ja potkua, joka ei kuitenkaan ole se ensimmäinen asia, johon tytössä kiinnittää huomiota. Lucille muistuttaa pentueesta kaikkein eniten sosiaalista ja lempeän rakastavaa upean hermorakenteen omaavaa äitiään Mimiä. Lucillelle etsin siis kotia Helsingistä, pääkaupunkiseudulta tai mahdollisimman läheltä. Oikein hyvän kodin kohdalle osuessa muutama kymmenen kilometriä itään tai länteen ei merkitse mitään :-)


Fannie Sperry Steel
Omistajat: Nora Vilva, Niina Karlsson

Calamity Jane


Janelle löytyi ihana perhe tästä ihan naapurista eli Jane muutti Vuosaareen Vierusten perheeseen. Janea tullaan varmasti näkemään harrastusten parissa; Janen perhettä kiinnostaa mm. jälkiharrastukset, toko ja mahdollisesti agilitykin josssain vaiheessa. Aika näyttää. Perustyyni, erittäin rohkea ja hyvin keskittymiskykyinen ja erinomaisesti nenäänsä käyttävä Jane onkin omiaan juuri em. harrastuksiin. Jane myös poseeraa kuin kokenutkin kehäkettu, mutta onko se ihme noilla geeneillä :-) Janen kanssa tullaan varmasti myös näyttelykehissä pyörähtämään. Aikanaan myös upealuonteinen ja -rakenteinen Jane jatkanee sukuaan Parsonian "tallissa". Annie Oakley

Anniellekin on jo löytynyt ihana sijoituskoti Espoosta :-)

Annie on pentueen "jakke jäyhä" ja The Queen Bitch. Annie on perusolemukseltaan rohkea, reipas, sosiaalinen, hieman dominoiva ja varsinainen kovakallo. Todellakin tyttö joka tietää mitä tahtoo eikä epäröi pyytää sitä....tai paremminkin käskeä :D Oikea pikku Napoleon. Perustyyni ja varsin itsenäinen ja itsepäinen itsevarma Annie ei viihdy liikaa ihmisen sylissä vaikka tietysti tykkää ihmisten seurasta. Annie tykkää oikein kovasti ruoasta, ja hän pyrkiikiin aina hieman pomottamaan ruokakupilla - nopeat syövät hitaat on Annien motto mitä tulee ruokailuun! Annie on kova kaivamaan ja tykkää vedestä - Anniesta taitaa tulla melkoinen uimari ja vesipeto kuten äidistään, semminkin kun Annie tulee viettämään kesiä Turun saaristossa saaressa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti