sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Näyttelytreenii, pönötysharjoituksia ja kuvauksia

Tänään sitten vihdosta viimein saatiin kuvattua nämä nuoret neidit. Mira täytti 7 kk 8.9 ja Luci täytti jo kokonaiset 6kk 10.9. Tänään oli meidän hääpäivä (16v), joten mikäs sen sopivampaa kuin juhlistaa sitä tällä tavoin :) :)

Pikkulikat veti ihan ekan oikean näyttelytreenin tosi hyvin!!! Olinpa oikein positiivisesti yllättynyt :)
Mira varsinkin, joka omaa aimo annoksen miellyttämisen halua, hoksasi aivan saman tien jutun jujun ja käveli ja poseerasi kuin vanhakin tekijä!

Kaikilla koirillani toimii kaikkein parhaitan vapaa seisottaminen; eli minä en kyyki maassa ja "laskostele" koiria asentoihin jne. vaan seisotan ne vapaasti eli koira ottaa itse oma-alotteisesti kauniin seisoma-asennon pyynnöstä/käskystä. Onnistui ainakin taas näidenkin kanssa heti ekalla kerralla :) Jopa Lucyn kanssa, joka oli välillä kiinnostuneempi pupun papanoista (joita pihallamme on paljon!) sekä pensaissa pörräävistä pikkulinnuista. Ja hienostihan se Lucikin seisoi ja poseerasi, vai mitä mieltä olette kuvien perusteella? Itseltäni meinasi melkein itku päästä, kun ihastelin meidän kaunottaria :) Miten ne ovatkin niin edustavan ja ihastuttavan näköisiä. Eivätkä ainoastaan näköisiä, vaan ovat luonteiltaankin ihastuttavia tyyppejä :)

Lumoava Lucy

..


Tässä kuva Lucista heinäkuun alusta.Mira


Marlon oli mukana pihalla, ja pitihän meidän Marlosenkin kanssa ottaa hieman treeniä. Ja hyvin Marlon veti! Wohoo, koira, joka on inhonnut pöydällä seisottamista ja dissannut sitä ihan todella, näyttää nykyään jopa tykkäävän siitä :) Kävin Marlonin kanssa toissa keväänä muutamia kertoja näyttelytreeneissä (ja hyvä näyttelykurssinvetäjä muuten olikin!) ja kyllä muuten tänään aivan selvästi huomasi, että poitsun kanssa on joskus treenattu tätä hommaa. Marlon kävelee ja ravaa kehää todella hyvin, ja ottaa hienon poseerauksen...ja vapaasti seisotettaessa. 

Nyt Marlonen oli hieman turhan karvaisessa kuosissa valokuvia ajatellen, sen kaunis rakenne ei niin hyvin pääse oikeuksiinsa, mutta komialta hän näyttää. Paljon olisi auttanut, jos olisin edes pippulikarvat, nivuset ja vatsanalus-karvat siistinyt, mutta kun tuli ihan extempore tämä koko touhu tänään :) (seliseli...et vaan oo viittiny...)


Kai se tuon Korstonkin kanssa joskus pitää johonkin näyttelyyn mennä kun noin hyvin esiintyy...vaikka onkin ISO :) Jos ensi kevääksi katsoisi jonkun kivan ulkonäyttelyn poitsulle :)Laitetaas tähän seisomakuvat vielä heinäkuun alkupuolelta kun Marlon oli siistimmässä karvassa :)Viikonloppu onkin ollut aika koirapainotteista touhuilua. Eilen lauantaina treffattiin Jane ja janen perhe Vuosaaressa. Ensin mentiin Skatanniemen koirapuistoon (olikin muuten upea puisto ja ISO!) ja puolentuntia saivat kaikki höyrytä suurimmat höyrynsä ulos. Jälleennäkemisen riemu oli silminnähtävää. Puiston jälkeen käveltiin pitkin kauniita luontopolkuja luonnonsuojelualueen metsissä, ja kyllä oli elähdyttävä elämys sekin. Kyllä täällä Helsingissä on kertakaikkiaan upeita ulkoilualueita, joissa retkeillä ja samoilla koiriensa kanssa, ei voi muuta kuin kiittää ja välillä aina ihmetellä, että hei mehän ihan oikeesti ollaankin pääkaupungissa eikä jossain ikimetsässä Kainuussa :) Puistoilun ja lenkkeilyn jälkeen menimme vielä pannukakku kaffeille Kahvila Kampelaan Aurinkolahteen. Lucy ja Jane pääsivät tutustumaan kahvilaelämään, ja hienosti meni. On muuten tosi viehättävä paikka ja kahvila tämä kahvila Kampela, suosittelen lämpimästi tutustumaan jos satutte täällä päin liikkumaan! http://www.kahvilakampela.fi/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti