tiistai 27. elokuuta 2013

Pojat kolme viikkoa!


Parsonian pojat täyttivät sunnuntaina jo kolme viikkoa! Miten aika lentää. Mun mielestä ne olivat ihan vasta eilen sellaisia juuri sikiöpusseista "kuoriutuneita" rääpäleitä, ja nyt ne jo ärisevät ja "tappavat" turkispalaa! 

Pojat ovat muutenkin kehittyneet mielestäni hurjan nopeasti - Pushkin on jo muutaman päivän ajan tehnyt tarpeensa paperille laatikon toiseen reunaan (siisti miehen alku!!!) ja erityisesti Potemkine ja Pushkin haluavat ottaa kovasti kontaktia ihmiseen; eli minuun ja Tommiin. Pojat haastavat meitä leikkimään aina kun satumme eksymään pentuaitaukseen (ja sitä tapahtuu aika usein...) Vaikka olenkin nähnyt aika paljon pentuja, niin jotenkin nämä vain tuntuvat erityisen ihanilta - vai katselenko näitä niiden kuuluisien lasien läpi ;) Pidemmittä puheitta asiaan, eli kuviin, joita te kaikki kuitenkin haluatte nähdä :) Tällä kertaa useampi kuva per poika, kun sattui olemaan nättejä kuvia enemmän kuin yksi.


Parsonian Potemkine 






Parsonian Pushkin





Parsonian Panchenko





Parsonian Pasternak






Yhdelle pojista on hakusessa hyvä ja kiva sijoituskoti Helsingin läheltä. Soita ja kysy lisää.
Niina 045 633 0950

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mmmmm....arvakkaa vaan onko helppoa luopua näistä?!?!?! EI. Vaikka se nyt oli odotettavissakin :) Tuntuvat kyllä itsestänikin ihan erityisen ihanilta, kaikki.

      Poista
  2. Voiko kauniimpia poikia ollakaan <3

    VastaaPoista