keskiviikko 7. elokuuta 2013

4 kaunista trikki-poikaa, Mimin ja Urhon Sunnuntai-pojat

Nyt he sitten ovat maailmassa, Mimin ja Urhon ihanat Rakkauden Hedelmät. 
Pojilla on jo nimet valmiina; kaikille tulee venäläiset nimet isänsä, Miselin Moscow Lights´n kunniaksi. 

Saanko esitellä Parsonian pojat syntymäjärjestyksessä:

Poika 1 Parsonian Potemkine (Peter Potemkine 1886-1926, shakinpelaaja, Chessplayer)Poika 2 Parsonian Pushkin (Aleksandr Pushkin 1799-1837, kirjailija, Author)


Parsonian PushkinPoika 3 Parsonian Panchenko (Aleksandr Panchenko 1953-2009, shakinpelaaja, Chessplayer)
Ilmetty äitinsä, "pikku-Mimi"

 

Poika 4 Parsonian Pasternak (Boris Pasternak 1890-1960, kirjailija, Author)Mimi synnytti sunnuntaina 4.8 neljä kaunista trikkipoikaa ja yhden täydellisen kauniin trikkitytön, joka suureksi suruksemme syntyi kuolleena. Koko pentue on hyvin tasainen, ja pentujen syntymäpainot vaihtelivat välillä 195g - 230g.  mimi synnytti nopeasti ja helposti; synnytys alkoi klo 12.00 ja kolme ensimmäistä poika syntyivät puolessa tunnissa. Koko synnytykseen veden tulemisesta pentujen syntymään kului kaikkinensa vain tunt! Meitä avustamassa ollut kasvattaja-konkari sanoi, ettei hän ole ikänään nähnyt noin nopeaa ja vaivatonta synnytystä! Koko Mimin tiineys ja kantoaika vaikutti helpolta ja Mimi voi koko kantoajan erittäin hyvin. Mimi hoitaa pentujaan huolelliseti ja suurella antaumuksella - on siis erittäin hyvä emo. 


 Potemkine aivan vastasyntyneenäPanchenko vastasyntyneenä

 Potemkine


Mimi ja kaikki neljä poikaa; äidin leuan alla alimmaisena Pushkin, sitten Panchenko "pikku-Mimi, Pasternak pää piilossa ja laitimmaisena oikealla Potemkine.

 Mimi ja kaikki neljä poikaa vasemmalta oikealle: Panchenko, Pushkin, Potemkine ja Pasternak.
Pojille maistuu ruoka hyvin ja ne kasvattavat tällä hetkellä (vrk 3) painoaan noin 40g-50g vuorokaudessa, mikä on todella hyvä vauhti. Kaikki ovat hyvinvoivia ja tyytyväisiä, sekä äiti että pojat. Pentue on hyvin tasainen; kaikilla pojilla tasaiset tricolor-maskit, yhdellä (Potemkine) sekä häntä- että selkämerkki.

Pojista kolmelle on jo koti tiedossa, ja yhdelle etsin vielä reipasta, harrastuksista kiinnostunutta sijoituskotia läheltämme Helsingistä tai Uudeltamaalta. Oikein hyvän kodin kohdalle sattuessa sijaintikaan ei ole niin ratkaiseva. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja jutellaan.

puh: 045 633 0950
niinak69@gmail.com

4 kommenttia:

 1. On ne vaan niiin sulosia. <3 Oskari iskältä paljon rakkaita terveisiä tytölle ja pesueelle. Pirähän pojista hyvä huali. Niistä voi tulla viä vaikka minkälaisia multisamppiooneja kunhan tosta vähä kasvavat.

  VastaaPoista
 2. Ihania pikkuisia ja toi masu täynnä -kuva on niiiin ihqu! Paljon onnea vielä kerran :)

  VastaaPoista
 3. Nää trikkimaskilliset vaan on vielä asteen suloisempia mun silmissäni, vaikka kaikki pennut on toki aivan ylisuloisia <3 Ihanaa pentuaikaa sinne Ahvenanmaalle!

  VastaaPoista
 4. Isoäiti Nekku toivoo lapsenlapsille paljon käpyjä, palloja ja keppejä elämän polkua sulostuttamaan! Onnea kaikille asianosaisille <3

  VastaaPoista