lauantai 28. heinäkuuta 2012


HipHei! Nyt meillä on taas oma ploki! Äippä kyllästy niihin Vuodatuksen ongelmiin, ja se päätti kokeilla jotain ihan uutta...ja siitä se sitten taas lähti...


Kuulkaa, me ollaan tehty täällä mökillä vaikka mitä! Kesäkelit ei oo olleet ihan parhaimmasta päästä, mut ei se ainakaan meitin menoa oo haitannut! On aurinko ainakin sen verran paistanut, että noi meitin ihmiset alkaa muistuttaa enempi kahvipapuja kuin valkoihoisia, mutta onko se nyt mikään ihme, kun me ollaan täällä saaristossa ulkona KOKO ajan!


Se mun täytyy sanoa, että kyllä oli eri kivaa saada toi Maisa kaveriksi...meillä on ollut siis niin TOSI kivaa! Ei mulla oo ikinä ollut kenenkään kanssa niin kivaa kuin Maisan kanssa! Mä ja Balmer ollaan kumpikin opetettu tota pikkusiskoo tosi hyvin...ja paljon...mä opetan enempi niinku tota leikki-puolta ja toi Balmer keskittyy enempi sitten siihen kurinpitoon...se kun on siinä ihan lyömätön.


Äippä aikoi ensin ottaa tän plokin ihan omakseen, mutta ei se sitten raaskinut vastustella, kun mää halusin ite jatkaa näiden juttujen kertoilemista. Voin mä joskus antaa Balmerin ja Maisankin kertoilla juttuja, mut enempi tää on niinku mun hommia.


Mistäs sitä nyt alottais tämän kesä-vyyhden purkamisen...meillä on kyllä riittänyt tekemistä täällä, varsinkin kaikenlaisissa kaivuu-hommissa, mitkä onkin ihan mun ja Balmerin suosikki-hommeleita. Ja on toi Maisakin kyllä kehityskelpoista ainesta, vaikka ei se tähän hommaan suhtaudukaan samanlaisella antaumuksella kuin mä ja Baltsu.

Pilviset päivät on muutenkin olleet mitä parhaimpia juuri tämmöisiin TOSIhommiin, samoin kuin muuten rantapalloonkin! Tennispallot ei nyt oo ihan mun juttu, ja mun mielestä tätä rantapalloa voikin oikein hyvin harjoittaa myös keppien kanssa, ne on kivempia!

 Ja uinti! Se on mun juttu! Mää en saa tarpeekseni vedestä ja uimisesta, ja äippä onkin sanonut, että on suorastaan ihme ettei mun selässä kasva jo evät! Mää uin joka päivä, ja monta kertaa! Se on ihan parasta!


 Ja toinen juttu, mikä on myös ihan huisin ihanaa...VENEILY! Mää tiedän heti, että jibii, nyt mennääkin veneellä, kun äippä tuo meitin pelastusliivit rantaan! Jep,jep, se on KIVAA! Mää haluaisin syödä kaikki kuohut ja vesiroiskeet, ja pappa välillä ajaakin venettä niin, että mää saan oikein kunnon kuohut naamaan! Äippä vaan sanoo, että sillä olisi muutakin tekemistä käsilleen, kuin mun pitelemiseni veneessä...


 Meitin kesään on liittynyt myös paljon KÄPYjen heittelyä...jee...


...ja auringonottoa...

...ja saarilla seikkailua...

...ihan kuin muukalaislegioonalaisten tapaan...

...yleistä vedessä telmimistä...(huisin hauskaa!!!)    ...painimista...


 ...grillaamista...ja äippä sanoo, että Maisa antaa ihan uuden merkityksen sanalle "paistovahti"

... mut ei se onneksi kerjää...niin kuin ei me muutkaan! Ei meitin tartte, äipällä on kyllä meitille aina omat lihat kuitenkin!
Kyllä me otetaan ihan lunkistikin aina välillä, eihän sitä nyt muuten kukaan jaksaisi viikko tolkulla melskata ympäriinsä!

Tässä ollaan muuten vaan ihan skarppeina...
 ...ja tässä Maisa poseeraa semmoisella lintusaarella.
 Ja tässä on oikee KesäMiäs, Balmer. Äippä sanoo, että tämmönen kuva on jo ihan perinne! Viime kesältäkin on kuulemma melkein samanmoinen, ihan samaiselta saareltakin!


Voi tätä elämän sietämätöntä keveyttä...


3 kommenttia:

 1. Seurailtiin tassunjälkii ja löydettiin tänne. JIPII!

  Teil on kyl niiiiiin samat kesäjobit ku meillä, siis mulla ja isoveikalla. Kaivamista - jep, uimista - jepjepjep, pärskeiden kalastelua - jep, käpyilyä - jep, arskan ottoa - jep, vedessä telmimistä - JEPJEPJEPJEP,...

  Meiän Kipa tosa vieressä huokailee, ku näki Maisan kuvan. Maisa on äärettömän söpö! Uuuuu mikä KesäMiäs Balmer! :D Ja nou hätä Mimi - oot säki söpö, tosi söpö.

  Mää ja isoveikka ollaan russeleita kans - jackrusseleita. Me kaapataan aina välil meiän Kipan blogi. Koskaan ei voi tietää mitä meiän plokist löytää. :D

  Aletaanki seurailla teiän plokii!

  VastaaPoista
 2. Ihan selvästi Teilläkin on ollu huisin kivoja kesähommeleita. Mekin on touhuttu vaikka mitä. Mää en ookkaan ny kauheesti kerinny kaiveleen ja toi velipoika ei senkään vertaa, mutta eiköhän niihinkin huveihin palata kunhan kelit vähä viilenee.
  Mekin muutettiin tänne plokkeriin kun saatiin vihrosta viimein ylipuhuttua toi meitin äippä.Siällä on vähä juttua meitin kesäpuuhista.

  VastaaPoista
 3. Voi apua.. Äitin tyttö tuo Mimi. Äiti on viettänyt kesää maanisessa käpyjahdissa, hysteerisesti uiden ja lopun (vähän) aikaa paistuvia makkaroita vahtien. Nekku myös "tappaa" vaahtopäitä, veneilee mielellään kaikella, soutupaatista purjeveneeseen. Ja teurastaa saunassa löylyvettä: sille pitää lurittaa kauhasta ohutta nauhaa, ja sitten mammakoira hurjana hyökkää vanan kimppuun. On nää outoja, nää Eijan koirat.. =)

  VastaaPoista