MAISA

MAISA



JV-12 Green Perry´s Queen of Hearts
s.01.02.2012

Breeder: Petra Morbin Owner: Niina Karlsson

Maisa on vain kertakaikkisen Ihana. Maisa on kiltti, tottelevainen, miellyttämishaluinen, älykäs, pikkuvanha, hauska, aina iloinen, lempeä, rakastava ja reipas. Maisa on hyvin reviiri-tietoinen ja puolustaa vahvasti omaa reviiriään. Maisa on oman perheen ja lauman koira, joka suhtautuu aluksi hieman varautuneesti ulkopuolisiin. Maisa tykkää erittäin paljon kaikesta ruoasta, ja häntä heiluu vinhaa vauhtia aina kun jokin hyvä haju tulee nenään. Maisan häntä heiluu muutenkin aina iloisesti ja paljon. Maisan kanssa on aloitettu Mejä-harrastus, eli Metsäskoirien verijälki, jossa Maisuli on osoittautunut luonnonlahjakkuudeksi! Mejä on Maisan ihan ikioma juttu - Maisa on rauhallinen ja osaa keskittyä ja käyttää upeasti maavainua ollen hyvin jälkiuskollinen ja tarkka. Saa nähdä mitä tästä tytöstä vielä tuleekaan. Maisa rakastaa omaa perhettään ja laumaansa yli kaiken. Maisassa on selvää kuningatar-ainesta, ja luonteen hienostuneisuus ja jalous näkyy käytöksessä- Maisa on hyvin seesteinen nuoresta iästään huolimatta. Maisa on vaan niin sydäntäpakahduttavan suloinen! Ilman Maisaa meidän jengillä olisi paljon tylsempää!


This is Maisa - Aina iloine, aina valmiina actioniin häntä heiluen. Maisa on minun luottopakkini - tuki ja turva, aina mukanani, aina tukena. Rakastan ja tarvitsen
 Maisaa aivan hirveän paljon <3



Valitsin tähän Maisasta sellaisia kuvia, joita ilman Maisasta ei voi edes puhua. 

Maisa RAKASTAA uimista. Kallioilta veteen hyppäämistä. Maisa ui niin paljon, ja halkee keppejä, että hänet pitää pakottaa pois merestä. Muuten Maisa ei lopeta uimista ikinä. Vesi ja Maisa kuuluvat yhteen.


 Maisa on maailman Paras Äiti. Maisa rakastaa pentuja ja hoitaa niitä suurella sydämellä. Myös muiden pennut. Maisa onkin ollut laumamme tuki ja turva, ja Maisa on kouluttanut ja opettanut kaikki koiramme pennusta pitäen. Miten tulisinkaan toimeen ilman Maisaa!!! Maisan äidinrakkaus on vertaansa vailla, hänellä on hyvin vahva hoivavietti.


 Maisa ja Morris

Maisa ja Penny


 Maisasta ei myöskään voi puhua ilman lumileikkejä. Maisa ihan villiintyy lumesta ja LUMIPALLOISTA. Lumipallot ovat Maisalle ihan kaikki kaikessa. Hän on siitä fiksu ettei syö niitä :)

Maisan yhteydessä pitää puhua myös KÄVYISTÄ. Ne ovat paras lelu ja obsession. Maisa hyppii männynoksilta itse napsimaan kävyt. Käpyjä pitäisi heitellä AINA!

 Maisalla on ihana hymy



Tässä Maisalla on tavaramerkki-ilmeensä. 



 Maisa Ahvenanmaan mökillä. Lempipaikka KOSKA meri...

 Maisa Covergirl


Maisa 1v7kk 
 Maisa heinäkuussa 2012

 Maisa pönöttää, toukokuu 2012, ikää 4 kk

 Maisa heinäkuussa 2012

 Maisa 1 vuotta, virallinen synttäripotretti


Maisa-pikkuinen, ikää 7 vkoa, eka päivä kotona 24.3.2012


Velmu-Maisa puree koria rikki

Tästä alkoi Maisan ja Mimin yhteinen taival; Maisa 7 vkoa 24.3.2012 

The Inseparables - Erottamattomat


Porvoo 9.9.2012 KP1 ROP pentu

 Porvoon pystit


 Junior Voittaja 2012

JV-12


Turku KV 21.1.2013, ERI JUK1 PN1 ROP SERT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti