lauantai 28. marraskuuta 2020

Pentuarkea / Puppylife


                                                                Harley 8 weeks


                  Harley 9 weeks

Aika on mennyt nopeasti ja pennut ovat jo ihan oikeita parsoneita, joka päivä meno vilkastuu, pikkutyypit oppivat nopeasti koko ajan uutta ja vauhti kiihtyy :D Isä Leo pitää huolta, että lapset saavat runsaasti liikuntaa - tänäänkin näytti ihan siltä, kuin hurrikaani olisi pyörinyt pihamaalla ja talon ympärillä kun Leo ja kolme tytärtään ja neljä poikaansa pyyhälsivät menemään. Tänään pennut täyttivät 10 viikkoa, kahden viikon kuluttua mennään jo ekoille rokotuksille.

On niin ihanaa ja palkitsevaa saada seurata pentujen kehitystä ja oppimista, se on tämän homman ihan paras puoli. Rakastan pentuja ja niiden kanssa olemista. Kaikki ovat tosi ihania tyyppejä, avoimia, reippaita, rohkeita, iloisia pikkuparsoneita. Ja niin kauniita, ihan jokainen.


                                                                Peggy 8 weeksPeggy tyttö jää meille kotiin kasvamaan, ja yksi poika; kuka, sitä en ole vielä varmaksi päättänyt. Kaksi poikaa etsivät harrastuksiin kallellaan olevia reippaita ja mielellään aiempaa terrierikokemusta omaavia luotettavia ja rakastavia sijoitus/yhteisomistajuuskoteja jostain melko läheltä meitä. Pojilla on aika kivasti ns.työmoottoria ja draivia, joten he eivät lähde pelkästään kotikoiriksi eivätkä ensimmäisiksi koiriksi. Pennuissa on paljon potentiaalia erilaisiin harrastuksiin.

Peggy 9 weeks
Time is flying - puppies are already 10 weeks and in two weeks they will get their first vaccinations. They are already real little parsons and every day they need more action and exercise. Today they were running and playing all together for an hour with their dad Leo and half sisters Amelia and Nellie - It looked like hurricane going around our house and yard :)


                      
Mom Lucy with Blake


                                                                Blake 9 weeks


Peggy and one boy will stay with us. Two boys will be available for show/hobby homes with breeding contract/co-own contract. All puppies have very good drive and lovely temeperaments and they have huge potential for different hobbies.                                                                Barry 9 weeks
Jessen koti toivoi että saisi vaihtaa nimen, ja Jesse on tästä eteenpäin Tarmo. Tarmo on siis varattu. Tarmo on kuvassa 9 viikkoinen, ja seisominenki alkaa jo sujua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti