maanantai 8. lokakuuta 2012

Parson erkkari 7.10.2012

Oltiin toistamiseen parsonien erikoisnäyttelyssä, tällä kertaa Hyvinkäällä. Paikalle oli ilmoitettu 203 rotunsa edustajaa. Meillä meni minkä mittapuun mukaan tahansa aika hyvin; Mimi oli luokkansa 4. SA:lla, ja pääsi pyörähtelemään paras-narttu kehäänkin. Narttujen nuorten luokkaan oli ilmoitettu 15 koiraa. Mimi esiintyi todella hienosti, olen ylpeä tästä tytöstä! Näköjään alkaa kantaa hedelmää kaikki ne kierretyt näyttelyt, joissa ei ole huonosti mennyt niissäkään ;-) On se mahtava likka!

Tuomarina oli mukava Jeff Luscott, joka piti hieman erityyppisistä koirista kuin Mimi, mutta sijoitti Mimin kuitenkin 4.ksi SA:lla, mikä oli tosi hienoa. Mimi sai myös hyvän arvostelun.

Paikalla oli myös Petran vieraana ollut irlantilainen Jappatin kennelin kasvattaja Patrick, joka ihastui Mimiin todella kovasti! Patrick sanoi, että Mimi on yksi kaikkein viehättävimmistä ja kauneimmista parson nartuista mitä hän on koskaan nähnyt! Vau. Mä olen ihan samaa mieltä ;-)

Hyvin meni Maisallakin: Maisa oli pentuluokan 7-9kk 2. KP:llä eli kunniapalkinnolla! Taas tuli pytty...ja ruokaa ja ruusukkeita...pian täytyy hommata palkintokaappi noille meidän likkojen pysteille, nyt kun näyttää tuo palkintohana auenneen ;-) Maisa esiintyi myös aivan todella hienosti. tuomarina oli Tarmo Viirtelä, joka sijoitti Maisan ansin ykköseksi, mutta kävelytti ja kävelytti meitä uudelleen ja uudelleen kehää ympäri, jolloin Maisan tsemppi pääsi ilmeisesti väsymyksestä hieman löystymään, ja tuloksena siis toinen sija. No, se oli todella hyvin, kun ottaa huomioon, että narttupentuja oli ilmoitettu näyttelyyn yhteensä 16 kappaletta!

Mahtavan hieno viikonloppu siis takana! Lauanataina olin parsonrussellin terrierit ry:n 20-v juhlaillallisilla, ja meitä oli kokoontunut paikalle 80. Ruoka oli hyvää, ja seura vähintään yhtä hyvää, joten mukava ilta vietettiin ennen sunnuntain erkkaria!

Tähän loppuun linkitän Annan blogin arvonnan, menkääs kattomaan mitä kivaa siellä on arpajaisten palkintona tällä kertaa!!! http://nemuski.blogspot.fi/

Lissään juttuun kuvia, sitten kun ja JOS niitä jostain saan käsiini...meillä kun unohtui jälleen kerran kamera kotiin...tosin kiire ja hoppu oli melkoinen, kun ehdin Maisan kehästä nipin napin Mimin kanssa kehään, ja välissä auttelin Petran trimmipöydälläkin.


3 kommenttia:

 1. Onnea teille tyttöjen menestyksestä vielä tätäkin kautta! On kyllä kauniit neidit ♥ Ja meidän Mara taisi peräti ihan ihastua pikku-Maisaan ;-)

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä tätäkin kautta tyttöjen menestyksestä!

  Kyllä toi Patrikki on viisas miäs! :D Mää oon aina sanonu, että mun tyttöni on ihan parhaita. ;D
  Paljon pusuja Mimille. <3
  T: Iskä

  VastaaPoista
 3. Onnittelut vielä kerran mahtavista tuloksista! Pusuja tytöille ja Balmerille sekä hyvää viikonloppua kaikille teille :)

  VastaaPoista