maanantai 25. helmikuuta 2013

Pelkkää nautintoaTänään oli niin ihana ilma, että siitä piti päästä nauttimaan oikein kunnolla - eli päivälenkillä suunnistettiin jäälle! Aurinko paistoi siniseltä taivaalta, ja jo melko korkealta!!! Jee, kevät on taas täällä. Kevättalvi onkin kesän jälkeen ihan suosikki vuodenaika! Aurinkolasitkin piti kaivaa naftaliinista, ilman niitä ei tule toimeen meren jäällä auringon paisteessa. Koirulit olivat NIIN onnessaan saadessaan juosta ja kirmata vapaana aakealla laakealla. Kerttukin pääsi mukaan; tytöt eivät olleetkaan nähneet ainakaan viikkoon, koska Kertulla on juoksuaika eikä ole päässyt koirapuistoon kanssamme. Jälleennäkeminen oli riemukas :)Kerttukin äityi riehumaan niin, että näytti suorastaan LENTÄVÄN!!! 


Neuvonpitoa siitä, että kuka jahtaa ja ketä.......

yy...kaa...koo....HEPPPP!!!!


Mimillä ja Maisalla vauhtia riittää vaikka mille jakaa! Tytöt riekkuvat ja painivat koko ajan; kyllä niiden touhuja on vaan niin hauska seurata, varsinkin kun tytöt ovat NIIN HYVIÄ kavereita. Ihanat Mimi ja Maisa <3

Balmerkin oli tietysti menossa mukana, omana AINA iloisena itsenään :)

<3 <3 <3

Balmerilla on aina kaikenlainen action mielessä, varsinkin kaikki KAIVUUhommat....Balmerin ilme näyttää siltä, että tässä taitaa olla hyvä paikka kaivaa jääsohjoa...

.....ei kun toimeen!

ja aikaansaannosta piti tietenkin kaikkien ihailla :)

 Kaunottaret <3

Maisa ja pappa...paitsi että Maisa on mamman tyttö, niin Maisa on myös pappan tyttö <3 <3
Toivottavasti saadaan vielä nauttia näistä aurinkoisista päivistä meren jäällä. Aurinko on paistanut alkuvuonna aivan luvattoman vähän täällä rannikolla...mutta ainakin eilen ja tänään nautittiin täysillä :) Lisää näitä päiviä!

1 kommentti:

  1. Oi oi, voin niin aistia tuon tunnelman! Teillä on ollut ihan sika kivaa ja väsyneet koirat kotona ;) Kaikille kolmelle kauheasti rapsutuksia <3 On ne suloisia, myös miespuolinen Balmer :)

    VastaaPoista