keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Ahvenanmaan Hautomo; vrk 35

Vihdosta viimein sain kuin sainkin napsittua muutaman masu-kuvan Mimin jo melko tanakaksi muodostuneesta massusta. Tulevaa äiti-koiraa ei valokuvamallin hommat kiinnostaneet tippaakaan, vaan aina kun kaivoin kameran esille, Mimi päätti liimautua oikein tiiviisti makaamaan masunsa päälle jotten vaan saisi sitä kuvaa otettua :) Muuten kyllä esittelee meille mielellään vatsaansa, mutta ei siis kuvattavaksi. No, Mimillä on tällä hetkellä ihan hyvät unen lahjat, ja niinpäs sainkin napsittua muutaman kuvan kun neiti nukkui.Aika isolta masu jo näyttää ja tuntuu melko ahtaalta, joten siellä taitaa olla useampi masu-asukki.


Laitetaanpas tänne nyt muitakin kuin masukuvia; Mimi jaksaa tietenkin vielä riehua ja leikkiä ja uida, mutta on kuitenkin huomattavasti rauhallisempi kuin normaalisti. Tässä kuva viime sunnuntailta, kun teimme saariretken läheiselle autiosaarelle. Tämä saari onkin Mimin ehdoton suosikki, koska siellä on hurjan paljon käpyjä, joita sitten viskellään ympäriinsä.


Mimi miettii mennäkö uimaan vai ei?! Viime kesänä sitä ei paljon tarvinnut miettiä, vaan Mimi pulasi vedessä jatkuvasti, oli se kylmää tai ei - mutta nyt Mimillä ei ole ollut niin kova hinku viileään veteen; järkevänä koirana osaa ottaa rauhallisemmin raskausaikana! 


Muuten kesä sujuu suhteellisen leppoisasti täällä omassa paratiisissamme. Mottonamme onkin lepo ennen laiskottelua ;) ;) Täällä kelpaa hautoa masu-asukkeja!

1 kommentti: