lauantai 14. helmikuuta 2015

YstävänPäivä on joka päivä
Ystävänpäivän kunniaksi keräsin tähän postaukseen kuvia, joissa mielestäni tiivistyvät olennaisella tavalla sanat Ystävyys, rakkaus, Kumppanuus ja Kunnioitus. Meidän laumassamme joka päivä on ystävän päivä :) Koirillamme on suhteessa toinen toisiinsa ja meihin ihmisiin vahva  kumppanuuden, yhtenäisyyden, ystävyyden, kunnioituksen ja rakkauden piiri. Ja juuri siksi meillä on hyvin toimiva lauma. Koko kööri kevällä 2014
Mimi ja Maisa - varmaan maailman parhaat narttu-terrieri-ystävykset. Mimin ja Maisan ystävyyttä eivät hetkauta kiimat, valeraskaudet tai pennut. Tämä ystävyys ja kumppanuus on tehty kestämään. Mimin elämän onnellisin päivä oli ehdottomasti se päivä, jolloin Maisa käveli ovesta sisään laumaamme ja sydämiimme...ja se oli 24.3.2012 :)

Kaikki nämä kuvat ilmentävät hyvin juuri sitä tasapainoa mikä tyttöjen välillä vallitsee - rauhaa ja rakkautta ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita sopivassa suhteessa :)


Nämä ovat ihan suosikkejani koirakuvistamme - Balmer ja Maisa <3 Balmer on aina tuntenut syvää lukkarinrakkautta Maisaa kohtaan - ja he ovatkin toisaalta kuin samasta puusta veistetyt.
kuvat: Kalervo Karlsson (eli siippa :) )

Ikkuna-poliisit  Balmer ja Maisa. Niin ovat kuin Isä ja Tytär....toisinaan on hyvin vaikeaa uskoa etteivät ole toisilleen juuri mitään sukua. Maisa ja Marlon Mustikkamaalla joulukuussa 2013. Maisalla ja Marlonilla on ihan erityinen kumppanuus - ne rakastavat peuhata ja reuhata keskenään - ja ihan eri lailla kuin muiden kanssa. Ovat mielestään kai pariskunta :)
 Minun ja Balmerin suhde on myös aivan erityinen. Balmer on koira, joka on aina ollut ns. ihoni alla. Niin hyvässä kuin pahassa. Tässä Minä ja Balmer-pentunen kuvattuna Sinebrykoffin puistossa vuonna miekka ja kivi eli kesäkuussa 1999. Parhaimmillaan elomme tässä laumassa keskenämme on juuri niin auvoista ja leppoista kuin tässä kuvassa Ahvenanmaalta heinäkuulta 2012. Äidin Rakkaus - Mimi ja Marlon elokuussa 2013Äidin Rakkaus - Maisa ja poikansa Flash

 Kumppanuus - Balmer-vaari opettaa Marlon-pentuselle elämän perusasioita Mustikkamaalla syyskuussa 2013.
 Marlon opettaa Sipille elämän perusasioita :) Marlon on aivan ihmeellisen upea pentujen kanssa. Harvoin törmää uroskoiraan joka niin antaumuksella ja pieteetillä hoitaa ja leikittää pentuja kuin Marlon. Pentujan kanssa luotan Marloniin ainakin 110%:sti. Marlon on niin hyvähermoinen särmä Äijä, etteivät sen katu-uskottavuus ja ego kärsi pentujen kanssa hempeilystä :)


Ja loppuun se ihan alku - eli Ami ja Balmer. Vuosisadan Rakkaustarina. Amin ja Balmerin välillä vallitsi niin syvä rakkaus ja kunnoitus toinen toisiaan kohtaan, että siinä olisi monella ihmisellä opettelemisen paikka. Nämä kaksi olivat Pariskunta isolla P:llä. Kaikki tehtiin tyylillä "yksi kahden ja kaksi yhden puolesta" -mentaliteetilla. 1 kommentti:

  1. Ihania kuvia. Virallinen ystävänpäivä nyt jo meni, mutta ystävänpäivä on ihan joka päivä. Ihania ystävyys aikoja koko poppoolle!

    VastaaPoista