torstai 19. maaliskuuta 2015

Tytöt ovat reilun viikon "vanhoja"

Tänään ehdittiin vihdosta viimein ottaa taas passikuvat plikoista. Suurta muutosta ei ole edellisiin, mutta tapana on ollut vähintään kerran viikossa kuvata pennut kunnolla. Jää sitten hyvät kuvat muistoksi, joista on kiva seurata kehitystä ja antaa uusille kodeille albumeihin.Ilmetty Pikku-Mimi
Ilmetty Pikku-Enzotar. Tämä tyttö näyttää aina vaan kuin hymyilevän - ehkäpä hän hymyileekin :-)

Kaikki tytöt voivat hyvin ja paksusti :-) Maito maistuu ja pentulaatikossa on erittäin rauhallista; juuri niin kuin kuuluukin kun kaikki on hyvin. Mimi pitää pennuistaan erittäin hyvää huolta ja on ihan super-mamma. Myös hyvin rento mamma. Mimi on kutsunut jo muut lauman jäsenet tutustumaan pentuihinsa, ja ottaa hyvin lungisti. Jopa toinen narttumme Maisa on saanut välillä viettää aikaa Mimin seurana pentulaatikon vieressä Mimin iloksi. Marlon-poikanen on sekin saanut jopa hoitaa pentuja hieman - kerran pissatti yhden tytön ( taisi olla muuten Annie) ja putsasi sen pepun ja Mimi-äiti seurasi vain rauhallisesti vierestä.

Yhdelle tytöistä on koti valmiina, mutta kahdelle tytölle etsin aktiivisia ja harrastuksista kiinnostuneita ja rakastavia koteja, joissa koira on perheenjäsen. Aiempi koirakokemus on hyvä asia. Ja mieluusti etsin koteja, joilla olisi näyttelykiinnostusta jonkin verran, koska kaikki neljä tyttöä vaikuttavat minun vaatimattomaan muotoilijan silmääni varsin lupaavilta kaunottarilta. Aika sitten näyttää millaiset luonteet ja draivi tytöillä on. Pennut myyn koteihinsa luonteidensa perusteella.

Yhdelle tytöistä etsin kivaa, reipasta, aktiivista ja harrastuksille kyllä sanovaa sijoituskotia eteläisimmästä Suomesta, mieluummin mahdollisimman läheltä. Minä totta kai opastan ja autan kaikessa tarvittaessa;  näyttelytreeneissä, tirmmauksessa jne. ja kanssani voi lähteä vaikka joskus luolatreeneihin tai muuten vain yhdessä lenkkeilemään.
Jos tuntuu, että voisit olla etsimäni koti ota rohkeasti känny käteen ja rimpauta minulle ja jutellaan lisää :-) Niina 045 633 0950

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti