perjantai 17. huhtikuuta 2015

Pennelit täyttivät 5 viikkoaVihdoin ja viimein saimme aikaiseksi jopa ekat seisomakuvat :-)
Neliviikkois-passikuvat jäivät ikävä kyllä ottamatta...olin varmaan liikaa ajatuksissani kiinni Prahan reissussa, että jäi kuvatkin ottamatta. No, tässä näitä viisiviikkoisten söpöläisten kuvia nyt sitten olisi:


Parsonian Lucille Mulhall


Lucille on oikein terhakka ja napakka pikku otus, pentueen siroin ja pienin vaikka eivät nuo muutkaan koolla ole pilattuja :-) Lucille on saalitusviettinen, puuhakas, terhakka ja aina menossa mukana. Hieman riiviön vikaa. Muistuttaa kovasti äitiään Mimiä pentuna. Ketunkarvat saavat Lucillelta kovaa kyytiä ja tytössä on jopa hieman dominanssia. Tämä tyttö olisi oikein potentiaalinen harrastuskaveri moneen menoon ja tämän tytön haluaisin ehdottomasti nähdä luolatreeneissä ja -kokeissa. Lucille etsii harrastuksista kiinnostunutta aktiivista kotia, joka ymmärtää terrieritemperamentin päälle.Parsonian Fannie Sperry SteelFannie muistuttaa koko ajan enemmän ja enemmän isäänsä Enzoa. Fannie on hyvin tyyni, rauhallinen, tasapainoinen ja itsevarma pentu. Fannie ei epäröi kääriä hihojaan jos on pakko. Jämerän oloinen tyyppi, joka varmasti antaa omistajalleen haastetta. Ihanan nonchalantti luonne - Fannie toimii tarpeen vaatiessa mutta muuten on melko huomaamaton tyyppi - ei tee itsestään minkäänlaista numeroa. Vahva persoona. Aivan upea tyyppi.

Fannie muuttaa Söderkullaan Noran, Jonin, Stellan ja Lukan kaveriksi. Fanniella on kotona odottamassa myös kaksi borzoi-narttua. Fannieta tullaan näkemään aivan varmasti näyttelykehissä ja luultavasti myös rodunomaisissa harrastuksissa.Parsonian Calamity Jane

Nimi on enne. Jane on jämerä, topakka, hyvin itsevarma, tyyni, harkitseva, itsetietoinen ja melkoisen tomera emäntä. Kerrassaan hurmaava olento. Jane on ollut alusta asti vahvimpia suosikkejani eikä vähiten uskomattoman itsevarmuutensa  vuoksi. Tämän tytön yli ei kävele kukaan. Janen ego on pilvenpiirtäjän kokoinen, mutta silti tytöllä ei ole minkäänlaista pätemisen tarvetta - tai siis juuri sen vuoksi. Vakaasti omilla jaloillaan seisova tyyppi, joka antaa aivan varmasti omistajalleen kunnolla haastetta. Todennäköisesti paljon fiksumpi tyyppi kuin suurin osa tuntemistani ihmisistä ;-) ja tuo vahvasti mieleemme ensimmäisen parsonimme Amyn. Parsonian Annie OakleyAnnie on millä mittapuulla mitattuna tahansa SULOINEN ja IHASTUTTAVA tyyppi, jolla löytyy luonnetta. Reipas, avoin, ulospäinsuuntautunut, hauska, herkkä, lempeä ja aina jotenkin niin tavattoman tyyni ja varsinainen viilipytty. Ihana pentu. Iloinen tyyppi, joka viihtyy ihmisen seurassa ja jopa sylissäkin :-) ja tulee takuuvarmasti olemaan edukseen myös näyttelykehissä.

Annie lähtee sijoitukseen ja etsii siis itä omaa ja arvoistaan, rakastavaa ja terrieritemperamenttia ymmärtävää sekä harrastuksista kiinnostunutta kotia. Jos olisit kiinnostunut saamaan kotiisi tämän ihastuttavan ja reippaan kaunottaren, otapa allekirjoittaneeseen yhteyttä ja jutellaan lisää. 045 633 0950 Niina tai sähköpostia osoitteeseen: niinak69@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti