perjantai 29. toukokuuta 2015

Pennut ovat jo 11 viikkoa ja väki talossa vähenee...

Väki vähenee..


Tänään lähti oman kotiinsa Annie eli kutsumanimeltään Isla. Isla muutti Espooseen Mervin ja Kennethin kaveriksi. Luulenpa että Isla tulee olemaan unelmien täyttymys heille...aivan niin kuin minullekin :-)

 Parsonian Annie Oakley "Isla"

Tämä katse on vain niin.....<3 <3 <3 <3 Isla on sydäntäsärkevän ihana mussukka!

Parsonian Lucille Mulhall

"Luci"
Luci etsii yhä sitä oikeaa ja arvoistaan harrastavaa/harrastuksista kiinnostunutta kotiaan. Tässä tytössä on potkua vaikka mihin harrastukseen ja yhdessätekemiseen. Luci muuttaisi oikein mielellään kotiin, jossa olisi jo valmiina vaikka ainakin yksi koirakaveri odottamassa. 

Luci on todella reipas, sosiaalinen, vilkas, rohkea ja aina iloinen tyttönen, josta löytyy tarvittaessa kipakkuuttakin. Luci muistuttaa luonteeltaan ja ominaisuuksiltaan äitiään Mimiä.

Lucille toivoisin löytyvän nuorekkaan, reipashenkisen kodin jostain Helsingin läheltä. Luci etsii osaomistus kotia tai kotia jalostussopimuksella koska Luci on niin hieno ja ihana lupaava pentu, että neiti Lucin haluan jättää mukaan jalostussuunnitelmiini :-)

Jos olet ihanaa harrastuskaveria ja hyvää seuralaista vailla, otapa reippaasti yhteyttä neiti Lucin henk.koht avustajaan numeroon 045 633 0950 tai niinak69@gmail.com

Amira od Demona

"Mira"
Mira on tässä sivussa kuin huomaamatta kasvanut jo 15 viikkoiseksi neitokaiseksi :-)
Mira on todellakin lunastanut paikkansa laumassamme, ja kaikki koiramme tykkäävät uusimmasta tulokkaasta todella paljon.

Miralla on ihana avoin ja reipas luonne, ja se on oikea vauhtihirmu! Miralla on myös paljon miellyttämisen halua ja jopa korvilla on muutakin virkaa kuin olla koristeina ;-) Me kaikki tykätään Mirasta hyvin, hyvin paljon, ja laumassa tuntui olevan juuri Miran mentävä tila vapaana.
Tommin napsimia kännykkäkuvia Islan ja Lucin viimeiselt yhteiseltä iltalenkiltä ennen kuin isla haettiin kotiin. 

Niin on ihanat tytöt!! Ei voisi kasvattaja enempää toivoa, ei mitenkään :) Kiitollisena ja nöyrin mielin totean, että olenpa ollut siunattu ja onnellinen kun 4 näin kaunista ja ihananluonteista tyttöä Mimi ja enzo laittoivat maailmaan. Ja olen varma että tyttöjen perheet ovat vähintään yhtä tyytyväisiä kuin minäkin :) Siitähän tässä hommassa loppujen lopuksi on kyse :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti