maanantai 12. lokakuuta 2015

Erkkari ja koirapuistoilua

Erkkarissa 

eli Parsonien Erikoisnäyttelyssä tuli käytyä 4.10. Meiltä oli edustamassa kehissä Luci ja siskonsa Fannie, pikkupentuluokasa 5-7kk, johon oli ilmoitettu 14 pentua.

Nora ja Fannie esiintyivät upeasti ja sijoittuivat hineosti luokkansa kolmansiksi. Oi kun olen heistä ylpeä; Nora ja Fannie ovat upea pari ja tulevat varmasti vielä niittämään menestystä näyttelykehissä!

Itse iloitsin suunnattomasti meidän oman pikku-Lucin upeasta esintymisestä. Aluksi Luci suurinpiirtein haukkui ja räksytteli ja reuhasi hihnassa noin tunnin, ja halusi tietty tutustua ihan kaikkiin ja painia ihan kaikkien kanssa. Puolitoista tuntia teki tehtävänsä, ja kun meidän kehämme sitten oli vuorossa, niin sain hienosti Lucin ontaktiin ja Luci esiintyi ja poseerasi kuin kokeneempikin koira konsanaan! Se oli minulle se päivän Palkinto :) Luci sai hyvän arvostelun, mutta ei ollut tuomarin mieleen niin paljon että olisi sijoittunut. Tästä on hyvä jatkaa, ja olenkin jo suunnitellut ensi talven ja kevään näyttelykalenteria Lucille. 

Tässä hienot edustuskuvat Fanniesta. neljäntenä muuten kuva Fannien uskomattoman upeasta isästä, Enzosta, joka voitti koko Erkkarin (taas!) Yhdennäköisyys isän ja tyttären kesken on hämmentävä. Omena ei tosiaan ole pudonnut kauas puusta ;)

Kuvat on ottanut Ilona Heinonen.


...ja sitten Fannien isä Enzo <3

Ja meillä ei TIETENKÄÄN ollut itsellä kunnon kameraa mukana, joten Lucista emme itse saaneet yhtään kuvaa. Valaistus Lägi-hallissa oli erityisen erikoisen KELTAINEN, joten siinä olikin kuvaajille haastetta. Sain kuitenkin yhden otoksen Lucista, jonka on napannut Mimin iskän Ossin emäntä Katja Yrjölä. Kiitos vain Katja kuvasta :) :) Tässä kuvassa Luci ei ole nyt ihan parhaimmillaan, kun emme olleet vielä kisaamassa kehässä vaan ihan vain pönöteltiin ja odoteltiin :) eli otettiin vähän rennommin. Ihan hyvin Luci kuitenkin tuossakin seisoo ikäänsä nähden :)


kuva: Katja YrjöläMitäs muuta sitten ollaan tehty? No lenkkeilty metsissä ja metsien vieressä ja syöty paljon kaninpapanaa (en minä :D ) Päätin taas aloittaa käymään koirien kanssa päivittäin koirapuistossa, jossa saavat riehua ja juosta vapaina. Enää kun en viitsi/uskalla juoksuttaa näitä metsissä vapaina, kun täällä on tosiaan noita supeja ja mäyriä aika paljon enkä tosiaan halua että tuo viisikko säntää laumana mihinkään mäyrän luolastoon...

Tosiaan, meillä on hyvät puistot tuossa ihan lähellä, ja siellä saavat päivittäin reilun tunnin ajan kirmata vapaina. Ja kyllähän nuo juoksevatkin!! Varsinkin Marlon,Mira ja Luci juoksevat tuulen nopeudella. Olenkin alkanut harkitsemaan, että noiden kanssa pitäisi alkaa ehkä treenata ratajuoksua vinttikoiraradalla. Välillä tietysti hengähdetään...ja sitten taas räksytetään siinä toivossa että jotain taas tapahtuisi...
Mimin ilme kertoo kaiken.....


Välillä myös seistä pönötettiin ihan mallikkaasti :) ja napsin tietysti kuvia :)


Maisa 3v8kk
Mira 8kk
Marlon 2v2kkEi kommentteja:

Lähetä kommentti