sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Marlonille ja Maisalle pentue keväälle 2016

Kaikessa lyhykäisyydessään meillä on iloisia uutisia - Maisa on astutettu 25.1.2016 Marlonilla ja Maisa vaikuttaisi olevan kantavana. Odotamme meidän "Dempseylle ja Makepeacelle" pieniä komistuksia ja kaunottaria syntyväksi Pääsiäisenä.


Molemmat vanhemmat ovat kivoja koiria, joista löytyy sekä suurta mielentyyneyttä että vauhtia ja luonnetta. Fiksuja ja järkevästi toimivia koiria kumpikin. Molempien vanhempien kanssa harrastan huviksemme verijälkeä ja ovat kumpikin lahjakkaita nenätyöskentelyssä. Mieliharrastuksia kummallakin myös uinti. 


Marlonin äidillä Mimillä on DNA-passi, ja Mimi on geenitestattu terveeksi CLEAR linssiluksaation PLL, myöhäisiän ataksian LOA sekä virtsatiekivien CAHY osalta. Marlonin isällä Urholla (Miselin Moscow Lights) on samoin DNA-passi, ja Urho on samoin testattu terveeksi CLEAR linssiluksaation PLL, molempien ataksia-muotojen LOA ja SCA sekä virtsatiekivien CAHY osalta. Pentueen emän Maisan vanhemmat on testattu terveeksi CLEAR linssiluksaation PLL ja ataksian LOA osalta. Tulevat pennut eivät siis tule sairastumaan edellämainittuihin perinnöllisiin sairauksiin eivätkä tule olemaan edes niiden kantajia.

Pentueen emä Maisa on myös virallisesti lonkkakuvattu (luustokuvaus) ja lonkat ovat priimat A/A. Emän selkä on samoin kuvattu ja on terve, priima. Molemmat vanhemmat ovat luonnollisesti asianmukaisesti virallisesti silmä- ja polvitarkastettuja ja terveeksi todettuja. Silmät terveet ja polvet 0/0. 


Molemmat koirat ovat omia koiriamme, ja asuvat siis kanssamme. Tulevien pentujen vanhempiin pääsee siis kätevästi tutustumaan samalla kertaa ja meillä kotona. Pennut syntyvät ja kasvavat meillä kotona tavallisen arjen ja muiden koiriemme keskellä. Meillä on tapana 6-viikosta eteenpäin totuttaa pennut pantaan ja taluttimeen ja ne seuraavat meidän ja muiden koirien mukana pikku lenkeillä ja tottuvat myös autoiluun koska tapanamme on ottaa pentuja usein mukaan ulkoilemaan vaikkapa Mustikkamaalle. Pennut ovat saaneet ennen koteihinsa lähtöään jo aimo annoksen sosiaalistumista osakseen. Pennut luovutetaan asianmukaisesti rekisteröityinä, sirutettuina, madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin kera 7-8 viikon ikäisinä. Jos olet kiinnostunut reippaasta ja toimeliaasta lenkkikaverista, olet valmis sitoutumaan koiraan noin 15 vuodeksi ja olet perehtynyt parsoniin rotuna, otapa minuun yhteyttä puhelimitse 0456330950 tai sähköpostilla niinak69@gmail.com


Yhdelle pennulle etsin yhteistyökykyistä ja reipasta sijoituskotia eteläisimmästä Suomesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti