keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Pärre has left the buildingEnsimmäinen poikanen on lentänyt pesästä - Pärre muutti tänään uuteen kotiinsa Saloon. En muuten koskaan lakkaa hämmästelemästä sitä, että miten ihmeessä nuo pienen pienet koiran alut tuntuvat TIETÄVÄN ihan tarkalleen, että JUURI hän on se, jota nämä ihmiset tulivat hakemaan?!?!?!

Pärre näytti autuaan tyytyväiseltä uuden emäntänsä Susannan ja isäntänsä Juhan sylissä - Pärre näytti tietävän että tämä pariskunta tässä on hänen uudet, ikiomat ihmisensä.. On se jännä juttu. Ja peräänsä ei katsellut kun kantolaukkuun pakattiin ja kotimatka alkoi - sellaisia ne ovat nämä pikku-parsonit - reippaita nassikoita, jotka ovat aina valmiina seikkailuun.

Tänään aamulla oli itsellä vähän haikea olo, kun ajatteli, että illalla on laumassa yksi vähemmän. Tosin se tarkoittaa myös sitä, että TYÖTÄ on hieman vähemmän. Nimittäin jokainen TUNNOLLINEN kasvattaja tietää, että jos hoidat pennut kunnolla, se tarkoittaa aika paljon työtä. Työtunteja ja aikaa ei voi laskea - kasvattajan homma jos mikä on varsinainen kutsumustyö! Mutta on se vaan niin palkitsevaa :) Pentujen kehitystä syntymästä saakka on todella hienoa seurata.

Tänään vietettiin taas aikaa Mustikkamaalla luonnon helmassa ulkoilemassa. Voi kuinka ihanaa olikaan seurata kuinka hauskaa kaikilla koirilla taas oli - niin kuin aina! Kävihän siinä mielessä, että Pärre on tänään meidän kanssamme viimeistä kertaa ulkona..... Reilun tunnin kun pennut juoksentelevat ja riekkuvat aikuisten kanssa, niin ne sammuvat kuin saunalyhdyt heti kun na laitetaan boksiin...ja nukkuvat hyvin monta tuntia. Kotona onin sitten rauhaisaa....ainakin jonkun aikaa.

Huomenna Pärre ulkoileekin sitten ihan omalla isolla pihallaan :) Onnea Pärrelle ja Pärren uudelle perheelle tulevaan. Ihanan perheen Pärre sai itselleen :)


 Pärrelle piti irrottaa tästä Mimin värikkäästä "imutusvillatakista" hiha, koska hänen poikansa on osoittanut olevansa yhtä intohimoinen villatakin imuttaja kuin äitinsä! Vahinko etten saanut ikuistettua kameralla sitä, kun Mimi ja Pärre yhdessä imuttivat tuota villatakkia! No, nyt on Pärrellä on mukanaan ihan oma hihansa tuosta kallisarvoisesta villatakin reuhkasta :) Eniten äitinsä poika tästä pesueesta niin ulkoisesti kuin muutenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti