maanantai 7. tammikuuta 2013

Heipparallaa! Koirapuistossa on HAUSKAA!


 Tänään lenkille ja puistoon mukaan lähti myös Balmer, jolla olikin oikein super-hyper-kivaa. Meidän iso koirapuistomme on nykyään jaettu kahtia; pienille ja suurille koirille. Pienten koirien puoli ei ole kovinkaan suuri, ja maaperä on pelkkää hiekkaa....tylsää. Yleensä me ollaan aina siellä "isojen puolella" niin kuin tähänkin asti. Ensin ajattelin, että oli ihan typerää jakaa puisto, mutta toisaalta se onkin ihan hyvä juttu. Nimittäin nyt voin helposti ottaa Balmerinkin mukaan puistoon, kun ei ole pakko mennä sinne puolella missä on koiria, joiden kanssa Baltsu ei tule niin hyvin juttuun. Ja Maisa välillä stressaa villeistä ja isoista koirista, niin nyt Maisakin voi ottaa ihan rennosti, kun ne isot kaverit pysyvät siellä toisella puolella...Maisa tykkää ihan älyttömästi leikkiä ja juosta ja riehua toisten koirien kanssa. Nauttii niin että suorastaan hymyilee :) Parhaita kavereita ovat Taavi (pommi), Luka (kleinspitz), Late (Mittelspitz), Topi (chicu), Arska (collie), Erin (parson), Niilo (parson), Karo (isovillakoira), Tinja (sheltti), Hilla (bordercollie),Tove (lagotto romanolo) ja Daisy (seropi: collie/sakemanni) noin ihan parhaimmat mainitakseni. Paras kaveri on tietty Kerttu (cesky) ja Hetty sekä Eppu (petittejä). Ja erityismaininnan ansaitsee tietysti Hugo greyhound. Hugo onkin meidän koiriemme isokokoisin kaveri.

Mimi löysi pienen kepin...

Maisa RAKASTAA lunta! Niin paljon etten ole ennen nähnyt. Maia kierii ja möyrii koko ajan hangella, ja silloin kun oli pelkkää puuterilunta, Maisa teki jatkuvasti komeita syöksyjä pää edellä lumikinoksiin ja kaivautui niihin. Maisan touhuja seuratessa ei naama pysy kyllä peruslukemilla...Maisa on semmoinen pelle ja hassuttelija, semmoinen oikea ilopilleri.

 Parson-juna. Taustalla kolmen koplan paras kaveri Kerttu (Cesky) ja Hugo (greyhound).

 Mimi ja Kerttu

Kertulla on yllään emäntänsä Maijan tekemä puku. Maija on supertaitava tekemään koiran pukuja! Mimillä, Maisalla ja Balmerilla on kaikilla Zooplussasta tilatut fleecehaalarit, jotka osoittautuivat todella hyviksi. Hintakin oli hyvä, vain 17,90€/kpl!!! Mimi on ollut viime aikoina hieman viluinen johtuen todennäköisesti valeraskausoireista. Nyt oli kivaa ja leikitti kun ei tarvinnut palella, Mimi vaikutti suorastaan onnelliselta haalareissaan. Nämä haalarit olivat yllätyksekseni todella hyvin istuvat ja mittataulukko piti hyvin kutinsa!


 Balmer ja Mimi....ja keppiMimi, kukkulan Kuningatar


4 kommenttia:

 1. Onpas teidän koirilla paaaaljon kavereita! Ihania puistokuvia :) Onko Maisa tuossa yhdessä selällään Mimin takana, hassu :D Uskon, että pokka ei pidä :D

  VastaaPoista
 2. Maisa on melkein koko ajan lumihangessa selällään :) Se on semmoinen hassuli; pokka ei tosiaan pidä kun Maisan touhuja katselee, ja sitten sillä on vielä sellainen pentumainen ilmekin päällä. Meidän koirilla on aika plajon kavereita vaikka Balmer ja Maisa ovatkin "valikoivampia" ;) Maisa pelkää isoja koiria ja Balmer isottelee useimmille, mutta onhan näitä kavereita tytöillä aika paljon - en ainakaan voi sanoa, että ne olisivat epäsosiaalisia ;)

  VastaaPoista
 3. Se on hyvä, että parsonit tulee toimeen myös muiden koirien kanssa. Meilläkään Ulpu ei aloita tappelua, mutta vastaa kyllä, jos kutsu käy. Tosin ei me koirapuistossa käydä kun joskus harvoin, eikä koskaan sillain, että siellä on tosi paljon porukkaa. Isommassa porukassa niitä kahakoita tulee herkemmin.
  Ja nyt talvi-aikaan meillä on tuo ihana kämppäri, jossa usein treffataan vakio-kavereita, eli Turoa ja Ellaa (kettiksiä), Fionaa (noutajamix) ja Raipe-parsonia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimihän se meillä se sosiaalisin on :) Maisa tykkää tosi paljon muista koirista tietyillä edellytyksillä; ne eivät saa olla yleensä isoja eivätkä mielellään ainakaan mustia, silloin pelottaa...Balmer rakastaa kaikkia, jotka osoittavat ille kunnioitusta ja alistumista, muuten tulee sanomista pahemman kerran. En minäkään yleensä mene pistoon, jos siellä on iso lauma koiria ja vieläpä ei tuttuja, järkeään pitää näiden kanssa käyttää. Meillä on onneksi todella paljon tosi kivoja koirapuisto tuttuja :) Se on monesti ihan semmoinen päivän piristys ruiske käydä siellä, varsinkin kun tulee juttuun vielä niiden ihmistenkin kanssa ;)

   Poista