maanantai 21. tammikuuta 2013

Kisaraporttia Turku KV 19.1.2013

 

Hunajata, hunajata, hunajata sulle, hunajata, hunajata, hunajata mulle.....eiks niin Turussa kuulu laulaa ainakin hyvin menneen kisan jälkeen ;) ;) 


Lauantaiaamuna lähdettiin aikaisin ajamaan Turkua kohti. Pakkasta oli rapiat -26 ja matkan varrella mittari näytti jopa -32 astetta! Ensin käytiin viemässä Balmer hoitoon vanhempieni luokse ennen näyttelyä. Baltsu pääsi ukin ja mummin mukana mökille jonne mekin suunnattaisiin sitten näyttelypäivän jälkeen. Balmer oli ensin vähän ihmeissään, kun jätimme hänet isäni hoiviin ja ampaisimme kiiruusti liikkeelle, mutta kuulin myöhemmin, että Balmer oli kyllä ottanut kaiken ilon ja hyödyn irti siitä, että sai olla lauantai päivän iltaan asti ainoana rapsonina rapsittavana ;)


Mimi ja Maisa ulkoilemassa ennen kehiä näyttelyalueella; ilma oli aikas kirpsakka vielä, mutta lauhtui onneksi koko ajan.

Vanha kouluaikainen erittäin paras ystäväni, kaimani Nina, jota en ole tavannut ainakaan 20 vuoteen, tuli perheineen tapaamaan meitä näyttelyyn; oli ihan mahtavaa nähdä näin pitkän ajan kuluttua parasta ystäväänsä, johon yhteydenpito on jäänyt syystä, että asumme eri kaupungeissa jne. Nyt tuli todettua, että kumpikaan "ei ole muuttunut yhtään" ja päätettiin treffata keväämmäällä oikein ajan kanssa ja päivittää kaikki parin vuosikymmenen ajalta. Miten ihanaa. Ja meitä yhdistävät myös, yllätys, yllätys, metsästysterrierit :) heillä on kaksi saksanmetsästysterrieriä ja yksi parsonpoika. Ystäväni siippa metsästää aktiivisesti, ja treenaa koiria putkilla. Eli sitten kun nähdään, päästään samalla kertaa putkille treenaamaa, ja joskus myöhemmin metsästyskeikallekin! 

Ja sitten itse asiaan; kuten otsikosta ja kuvastakin voinee päätellä, näyttely meni enemmän kuin hyvin! Maisa upeasti ERI JUK1 PN1 ROP SERT!!! Eli Maisan serttii on nyt aukaistu, ja jos yhtään tunnen näitä koiria, niin uskallan väittää, että tämä ei jäänyt viimeiseksi :) Maisa esiintyi niin kuin ei koskaan; nimensä veroisesti - kuin Kuningatar, mutta pilke silmässä! Maisa liikkui upeasti, poseerasti upeasti ja oli vaan kertakaikkisen täydellinen, ylväs ja upea, iloinen terhakka itsensä. Ja omasta itsestäni täytyy sanoa, että olen kehittynyt myös handlerina; esiinnyin omasta mielestäni itsekin paremmin kuin koskaan aiemmin. Ohessa Maisan arvostelu. tuomarina oli suomalainen Tiina Illukka, jonka tuomarointi-linjasta pidin. "Erittäin kaunis, sopusuhtainen, ihastuttava pää, hyvä pigmentti. erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Vahva luusto. Oikea rinnan syvyys. Liikkuu hyvin."Mimi esiintyi avoimessa luokassa, ja esiintyikin hienosti! Mimi oli terhakka ja reipas; häntä tanassa ja poseerasi ihanasti ja liikkui minun mielestäni reippaasti ja hyvin. Siinä vaiheessa kun Mimi sai ERIn, tajuntaani  upposi se tosiasia, että mikäli Mimi saisi kilpailuluokassa myös SA:n, minun pitäisi siis olla kehässä kummankin kanssa samaan aikaan....Onneksi sain puhuttua Ratkillerin Terhi Haukivaaran Mimin handleriksi mikäli näin "ikävästi" ;) kävisi. Tuomari piti Mimistä ja sijoitti luokassaan ykköseksi eli luokkavoitto tuli, mutta ei SA:ta. Mimin sai hyvän arvostelun, joka kuului näin: " Erinomainen tyyppi ja koko. Kaunis pää. Turhan pehmeä karvapeite pään alueella. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvät kulmaukset ja luusto. Liikkuu lyhyellä askeleella." Tuloksena siis ERI AVK1. Kuvamateriaalia ei valitettavasti ole kehistä, koska kännykän teho ei riittänyt. Meillähän oli järkkärikamerakin mukana, mutta ei sitten tällä kertaa yhtään muistikorttia ;)Päivän väri oli siis pelkästään punainen/vaaleanpunainen sekä numero ykkönen kummallakin tytöllä. Mulla piti ihan kiirusta kehissä juostessa, mutta aika hyvin juostiin. Olo oli melkoisen messevä ja koko päivässä oli ihan spesiaalia nostetta. Maisan kanssa jäätiin sitten ryhmäkehiin, vaikka niistä nyt ei ollut mitään odotettavissa; tärkeintä oli tuoda hyvällä esiintymisellä omaa rotua esiin. Ryhmäkehien odottelu oli melkoisen pitkäpiimäistä puuhaa, mutta iloista oli nähdä pikku-Maisan tsempin kestävän ihan sinne loppumetreille, ja Maisa oli koko ajan reipas, iloinen ja tyytyväinen. Jukra, kyllä meillä on aikamoiset parson tyttöset!!! Meitin Rinsessat <3 Niin kuin mä tapaan sanoa; Mimi ja Maisa ovat kumpikin niin kauniita, sekä sisältä että ulkoa. 


Tämmösellä räyhällä sitä lähdettiin liikkeelle ;)


Tässä odotellaan ryhmäkehien arvostelua (joka kesti k-a-u-a-n....)Näyttelyn jälkeen suunnattiin Saabin keula kohti vanhempien mökkiä, jossa Balmer odotteli tyytyväisenä oloonsa. Melkoisen väsyneitä oltiin koko sakki, tytötkin sammuivat boksiinsa heti kun saunalyhdyt. Äidillä oli ruoka odottamassa valmiina ja voin sanoa, että maistui - nälkä oli jo melkoinen! Illalla vielä saunaan, ja yöllä uni maittoi. Sunnuntai viettettiin lepäilyn, ulkoilu ja saunomisen merkeissä ja maanantaina lähdettiin kotimatkalle. Ilma oli viikonloppuna tosi kaunis vaikkakin melkoisen kylmä. Kyllä oli onnistunut viikonloppu ihan kaikin puolin! Lisää tämmöisiä! Ja Kiitokset vielä äiskälle ja iskälle "huollosta"ja Balmerin hoidosta!
3 kommenttia:

  1. Hurjan paljon onnea molemmille erinomaisille tytöille!

    VastaaPoista
  2. Onnea vielä tätäkin kautta molemmille likoille!!

    VastaaPoista
  3. Onnea vielä hurjasti Maisan huippumenestyksestä!=)

    VastaaPoista