maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kevät keikkuen tulevi...litsis ja lätsis!


Pari päivää on taas paistanut aurinko siniseltä taivaalta ja on ollut ihanan lämmintä. Lumikinoksista ei ole enää oikeastaan tietoakaan, ja minä kun luulin että niiden sulaminen kestää juhannukseen ;) Viime viikon kaatosateet nopeuttivat lumien sulamista paljon. Pari päivää sateiden jälkeen tuuli niin kovaa, että se kuivatti kaikki lenkkipolut ja tiet mahtavasti...mutta meidän koirapuisto on melkoista kuravelliä! Ja koirat ovat ihan niin kuin lapset - ai että kun on niin kivaa läpsytellä ja kaivella siellä mutavellissä :) Eilen ja tänään ainakin Mimi ja Maisa ottivat kuraleikeistä kaiken irti...

"Dadamdidam...mä teen tähän oikeen kunnon ojan...just niinku mammakin teki äskön tuolla kauempana!"

"Meinaatsää yksinäs saada tehtyy ton ojan...jos mää tulisin vähän jeesaan sua, mää oon kokeneempiki näissä kaivuuhommissa...."

"Tää on mun oja, mee kaivamaan omas! Kyl mä pärjään!"

" Ei oo totta! Selkänsä kun kääntää niin toi on heti omimassa mun kuappani!"


" Hei, huamio, ei kait tänne NOI oo vaan tulossa tänne...toi on liian ISOKIN, tää on piänten puali!!!!Pitäiskö  meitin lähtee vähän räkyttämään tarhan ovelle...

"....nääääää, antaa olla, tää on kivempaa!"

"Systeri hei, noi ei mennytkään pois...pakko ehkä mennä haukkumaan..."

" Hei systeri, se olikin vaan Hugo, nou hätä! Hugo muuten sano et se ei tuu auttaan meittiä, harmi, sillä olis paljon isommat tassut ja toi homma sujuis joutuisampaan."


Eilen oltiin myös puistossa, ja sunnuntaisin päivällä puistossa on koiria kuin vilkkilässä kissoja. Tässä mun PARAS KAVERI Kerttu ja takana mun todella hyvä kaveri Hugo.

Ton vasemman puoleisen nimi on Paavo ( niin kuin mun broidikin!) ja äippä luuli sitä ensiksi jonkunlaiseksi russeliksi, mut Paavo onkin ihan jotain muuta...arvaatteko tai tiedättekö minkä rotuinen Paavo on? Paavo ihastu systeriin (varmaan siksi kun se on ite ihan samanvärinen!) mut Mimiä ei olis voinu vähempää kiinnostaa...toi Paavo oli aikamoinen intoilija ja se kävi munkin hermoille aika paljon...

 Tässä vielä toinen kuva Paavosta.

Toi systeri on ihan hassu...Maija "the Kertun-emäntä" olis halunnut kaivaa lapiolla kunnon ojia, että puisto kuivuis nopeempaa, mutta eihän siitä mitään tullut, kun Mimi "The Lapio-Hullu" kiljui ja painosti niin kovaa, että lapio oli pakko viedä sinne mistä se oli tullutkin...puulaatikkoon. Meiltä kaikilta oli kuulo mennä! Maija joutu tyytymään ojien tekemiseen kengillään, ja Mimi auttoi siinäkin hommassa!

Mimi vaanii lapiota...mua ei noi kurahommat sun muut eilen kiinnostanu, oli jotenki liikaa yleisöä ja se Paavo oli jatkuvasti munkin kimpussa, niin että mun kaikki enerkia meni sen komentamiseen!

 Tässä me kaikki näytetään närhen munat tolle staffille joka kulkee tuolla aidan takana...ja ihan ihme homma, se ei välittäny yhtään, vaikka me kyl tehtiin parhaamme!

Kyllä täällä puistossa on kivaa, ja varsinki nyt kun on tullut lämmintä :) Ja vastaus siihen Paavon rotuun on tanskalais-ruotsalainen pihakoira!

3 kommenttia:

  1. Mää oisin arvannut Paavon juuri pihakoiraksi. Niitä näkee agilitykisoissa ja monta kertaa oon menny halpaan että mikä terrieri se siinä ja katsonut lähtöluetteloa "tanskalais-ruotsalainen pihakoira" :D

    VastaaPoista
  2. Mä arvasin, mä arvasin!!! Mäkin oon joskus katsonut, että hei ihana russeli...ja se olikin tanskalais-ruotsalainen pihakoira. Todella samanoloisia.

    Mutailu on jeeeees! :D

    VastaaPoista