perjantai 30. elokuuta 2013

Pojat seikkailevat olohuoneessa Eilen pojat pääsivät ensi kertaa olohuoneeseen, ja matolle! ja sepä vasta hauskaa sitten olikin. Vallan villi meno ja meininki. Kyllä sen vain huomaa, miten tärkeää jo näin pienille pennuille on saada viettää aikaansa muun lauman kanssa. Jännää oli huomata sekin, että Maisa, joka on hieman aristellut ja suhtautunut poikiin suurella varauksella, alkoi heti olohuoneessa leikittämään poikia - pojat eivät enää olleetkaan epäilyttäviä "kääpiöitä" koska ne ikään kuin "hyväksyttiin" muun perheen joukkoon. Tähän asti pennuthan ovat olleet vain yhdessä huoneessa pentuaitauksessa. Mimikin oikein vapautui leikittämään riehakkaasti poikiaan, kun koko joukkio sai oleilla olohuoneessa. Tätä kaikkea on kyllä niin ihanaa saada seurata.

 Mimille niin rakkaat vanhat villatakkini miellyttivät suuresti myös jälkikasvua. Kerran ihmettelin, että minne yksi pojista on hävinnyt, kun sitä ei näkynyt missään - Pushkin oli kaivautunut syvälle villatakin uumeniin nukkumaan. Tänään Pushkin myös alkoi imuttamaan villatakkia aivan samalla tavalla kuin äitinsä. Se oli aika liikuttava näky - Mimi imuttamassa rakasta villatakkiaan melkein transsissa, ja vieressä miniatyyri kopio itsestään tekemässä tismalleen samaa tismalleen samalla tavalla!
Pojilla on jo pikku naskalihampaiden alut tulleet esiin; nyt ovat siis puremisharjoitukset käynnistyneet. Monta kertaa päivässä on käynnissä hurjat peijaiset, kun pojat aukovat suitaan ja yrittävät suurinpiirtein syödä toinen toisensa.

Pikku Pushkinilla on hyvät unenlahjat.

Eikä Pushkin tykännyt yhtään, kun räpsin salamavalolla kuvia ja häiritsin päikkäreitä...

Pentujen telmiessä lattialla, on vahtipartio tarkkana ikkunassa. Meidän seniorin ja juniorin yhteistyö on saumatonta - tyypit ovat aivan kuin samasta puusta veistettyjä, je ellen tietäisi paremmin, voisin väittää näitä kaveruksia isäksi ja tyttäreksi, niin samanlaisia ne ovat :) Balmer on Maisassa tavannut varsinaisen sielunkumppanin.


Äippäkoirakin saa rauhassa huilia, kun pojat peuhaavat.


Kaunis Rakas Maisa. Maisa jos joku osaa poseerata. Maisasta saa aina hyviä kuvia, ja tyyppi tulee melkein linssistä läpi. (Huomatkaa taustalla myös Mimin pentuna tuunaama tapetti...jota ei edelleenkään ole uusittu :) )


Koko kööri, vasemmalta oikealle Pushkin (nukkuu), Potemkine, Pasternak ja Panchenko.


Panchenko taustalla ja Pasternak


Panchenko


Potemkine - poika osaa myös poseerata!


Äipän puruluu oli tooooosi mielenkiintoinen!


Potemkine pönöttää ihan ite.


Pojista ainakin Potemkine tullee vahvasti äitinsä sukuun - vai mitä mieltä olette yhdennäköisyydestä seuraavissa kuvissa?
Viikonlopuksi on luvattu sateita, mutta katsotaanpa päästäsiinkö kuitenkin poikien kanssa ulos käymään. Pojathan ovat ulkoilleetkin jo Ahvenanmaalla, mutta täällä kaupungissa ollaan pysytty ihan neljän seinän sisäpuolella. Tänään haettiin Mustista&Mirristä monen monta purkkia pikkupentujen märkäruokaa ja aloitettiin jo lisäravinnon antaminen - kaikille maistui hurrrrjan hyvin Roayl Canin Starter Mousse - erityisesti se maistui Pasternakille, joka on tällä hetkellä pentueen isoin. Poika on ollut ruoka-aikoina kotosalla :) Tännän havaitsin myös, että pojille on jo tulleet kulmurit hieman esiin (naulan terävät piikit!!!) joten ihan jo Miminkin takia lisäruokinta alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti