sunnuntai 11. elokuuta 2013

Pojat täyttivät kokonaisen viikon!

Potemkine


Pushkin


Panchenko


Pasternak

Niin se aika lentää - tasan viikko on vierähtänyt siitä, kun Mimi pyöräytti maailmaan pikku nassikat. Ihan pieniä pojat eivät enää ole - kolme poikaa ylittivät tänään puolen kilon rajan! Painot olivat puolen päivän punnituksessa seuraavat:

-Potemkine 530g 
-Pushkin 465g
-Panchenko 560g 
-Pasternak 540g

Pojat lisäävät painoaan noin 50g-60g/vrk, mikä on erittäin hyvä kasvuvauhti, sanoisinko jopa hurja. Edellisen vuorokauden aikana Panchenko oli lisännyt painoaan jopa 70 grammaa! Paitsi että poikien koko on suurentunut huomattavasti, niin myös kynnet ovat kasvaneet aika lailla! Tänään oli siis aika ensimmäisen kerran leikata kynsiä - ja melkoisen pikkuriikkisiä kynsiä! Potemkine ja Panchenko köllöttelivät sylissäni aivan tyytyväisinä ja nips!naps! sain kynnet leikattua helposti. Pasternak ja Pushkin sitten taas panivat vastaan ensin aika lailla; Pasternak protestoi toimintaa jopa voimakkaasti pieneen kokoonsa nähden :) Kaikilta kynnet leikattiin ja ainakin Mimi on tyytyväinen...

Panchenko


Kaikilla pojilla on tosi nätit päät ja merkit. Tässä sivuprofiili Potemkinesta.

Yhdelle pojalle on hakusessa reipashenkinen, harrastuksista kiinnostunut yhteistyökykyinen koti aivan eteläisimmästä Suomesta.

Kysy lisää: 045 633 0950
niinak69@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti