maanantai 28. lokakuuta 2013

Marlon 12 viikkoa eli kolme kuukautta!


Tämänpäiväistä kuvasaldoa meidän kolmikuisesta koltiaisesta. Tai sanotaanko 12-viikkoisesta ettei kuullosta "niin vanhalta" :) Seisotuskuvat osoittautuivat varsin haasteellisiksi, Marlonilla kun tuntui olevan bensaa suonissa...No tulihan ne nyt otettua, mutta ei se mennyt ihan kuin Strömsössä. Olisittepa nähneet kuinka hienosti eläinlääkärimme eläintenhoitaja käsitteli ja seisotti Marlonia! Se oli ihan virtuoosimaista. No, tällä rouvalla onkin yli 30 vuoden kasvattajakokemus, ja sen kyllä huomasi tavasta käsitellä koiria! Olimme siis viime perjantaina ekoilla rokotuksilla, ja Marlon ei edes huomannut mitään rokotusta....tai ei se piitannut koko toimituksesta lainkaan...oli kiinnostuneempi näykkimään lääkäriä ja hoitajaa :) Tämä eläintenhoitaja sanoikin, että Marlon on oikea kunnon "Hirmu" mutta Ihana Hirmu :) Ja hänen mielestään ihan hurjan kovapäinen jääräpää, joka tulee varmasti olemaan oikein omiaan luolatouhuissa! Hoitaja näytti mulle samalla kertaa, että miten teippaan Marlonin toisen korvan, joka oli alkanut kääntyä väärinpäin. (Korvat ovat kasvaneet parissa, kolmessa päivässä ihan hujauksessa, ja ainakin hetkellisesti toinen kääntyi hassusti.) Kun hoitaja oli laittanut teipin Marlonin korvaan, ja laski Marlonin lattialle, hän naureskeli ääneen, ja sanoi, että "Kattokaa nyt tuota, eihän poitsu edes huomaa että korva on teipattu taikka ei vaan välitä tippaakaan! On se oikee kunnon Kovakallo."

Marlon on kyllä melko omapäinen ja välillä aika jääräpäinenkin, mutta kiltti pentu se on, ja hirmu itsenäinen ikäisekseen. Eräs koiratuttuni sen tässä eräänä iltana sanoi, kun Marlon tutustui hänen kahteen uros shelttiinsä: "Tuo Marlon vaikuttaa niin sosiaaliselta ja fiksulta tyypiltä." Samaa mieltä :) Marlon osaa todella hyvin lukea koiria ja osaa käyttäytyä tosi nätisti ja hienosti muiden koirien seurassa. Marlon on ennen kaikkea kiltti, itsenäinen, rohkea ja älykäs. Ja onhan se sitten välillä aika jukuripääkin. Varsinkin kun innostuu näykkimään tai puremaan meitä ihmisiä ;) Mutta on se vaan niin jumalattoman ihana <3 Ja me ollaan Marlonista niin onnellisia ja ylpeitä tietysti, koska se on ihan omaa kasvatustyötä.

1 kommentti:

  1. Voi pikkuista, ihan ihana :) Juuri päivittelin miehelle, kun Marlon täytti 2kk. Oltiin silloin viimeistän kesäpäivää rannalla ja puhelimen + fb:n välityksellä seurasin poikien syntymää <3 Pusuja pojalle ja tietty koko teidän laumalle!

    VastaaPoista