perjantai 25. lokakuuta 2013

Muotokuvassa


Tulee nyt melkein viikon myöhässä tämä Marlonin 11-viikkois kuva. Kuvattiin tosiaan uutta mallistoa (korvakoruja ja rannekoruja) ja kun nuo parssonit siinä ympärillä koko ajan TIETTY!!! pyörivät ja häärivät, niin koppasin niitä syliini yksi toisensa jälkeen. Voitte vaan kuvitella kuinka haastavaa oli pitää Marlonia sylissä, kun ylläni oli kaninturkis shaali!!!!!! Marlonista saatiin napsaistua kaksi kuvaa, ja kumpikin onnistuneita, mutta sitten hermo petti noiden turkiksien lähellä. Siinä oli kanishaali välillä pöllytyksessä :) Kettupuuhkaa ei voinut kuvitellakaan koirakuviin ;) se oli jo liikaa näille.

Samanmoiset kuvat on Maisasta ja Mimistäkin mun kanssa; ne valmistuu sitten joskus myöhemmin. Balmeria ei tällä kertaa oikein kiinnostanut nuo kuvaushommat, joten annoin papsun olla rauhassa. Ensi kerralla sitten. Täytyyhän mulla on muotokuva minusta ja Balmeristakin!

Tänään oltiin Marlonin kanssa ekoilla rokotuksilla - eikä tuntunut missään. Marlon ei edes huomannut koko toimitusta. Marlon punnittiin lääkärissä, ja painoi viitisen kiloa. Tarkka oli kai 5,1 kg. Tosin musta tuntuu, että näyttiköhän se vaaka oikein, koska mielestäni Marlon ei paina viittä kiloa.....No, onhan se joka tapauksessa jo "iso poika" ja kasvanut hurjasti viime päivinä. Jalat, häntä ja korvat ovat venähtäneet viimeisen viikon aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti