lauantai 21. joulukuuta 2013

Leppoisaa Joulua!Toivotamme kaikille ystäville ja tutuille Oikein Hyvää Joulua ja Riemukasta Uutta Vuotta 2014!
Kuva on viime vuodelta - sen vuoksi siinä ei näy Marlonia.Tänään aatonaattona otin Marlonistakin pari joulukuvaa. Maisa tuli tietysti rakkaan "veljensä" mukaan. Maisa ja Marlon ovat niin parhaat kaverit kuin olla ja voi <3 Musta tuntuu, että nuo kaksi rakastavat toisiaan todella syvästi. Tai ehkä Maisa on ajatellut, että kiva kun hänellekin tuli ikioma "poikakaveri" kun kerran Mimilläkin sellainen on (Balmer) :)

Siinä vaiheessa kun aloin antamaan kuvauspalkkioita (tonnikalatikkua) niin Mimikin tupsahti mukaan. Mimillä alkoi juoksuaika ihan juuri, ja se on ollut hieman enemmän nyt omissa oloissaan. Kuvalaatu ei ole niin hyvä, koska otin kuvat kännykkäkameralla. Kamera Samsungissakin on tosin ihan hyvä, mutta valaistusolosuhteet eivät olleet :)

Tämä on ihana kuva Maisasta - se on käsitelty Instgramin omilla ohjelmilla, ja kuvasta tuli jotenkin tosi ihanasti "vanhanaikainen" - kuin maalaus. Maisa on sellainen kaunotar, ettei Maisasta edes saa huonoa kuvaa. Harva koira on noin valokuvauksellinen! Marlon hieman tympääntyneen oloisena - sitä ei alkuun kauheasti kuvaushommat kiinnostaneet, mutta Marlon alkoi poseerata ihan kunnollisesti heti kun tajusi, että siitähän saa namia!
Viettäkää leppoisa ja rentouttava joulu! Familjen Karlsson & Kennel Parsonian vetäytyy nyt ansaitulle joululomalle. Ensi vuonna nähdään taas kaiken kivan merkeissä. Heti tammikuun 11.pvä Marlon debytoi Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä, ja seuraavana viikonloppuna poppoomme suuntaa Citroenin keulan Turkkusseen Turku KV näyttelyyn. Samalla reisulla mennään moikkaamaan Mimin ja Urhon poikaa Pärreä - kiva nähdä nassikkaa pitkästä aikaa :) Mutta niistä ja muista suunnitelmista sitten myöhemmin lisää - nyt aloitellaan joulun viettoa!

1 kommentti: