torstai 5. joulukuuta 2013

Uusi aluevaltaus


Laitanpa tänne blogiinkin vähän "mainosta" :)

Uusin aluevaltauksemme on Kaveri&Koira - muotokuvaus. Kuvaaminen sinänsä on meille ihan "leipätyötä", kun mieheni Tommin kanssa olemme jo vuosia kuvanneet ja tehneet kaikki markkinointimateriaalimme itse.  Tässä vain heräsimme huomaamaan, että meiltähän luonnistuu tämäkin aika hyvin - ihmisiä ja koiria on tullut kuvattua jo ainakinvuosikymmen, ja ammatikseen sitä tekee kauneutta ja muotia ja stailauksia.

Koko juttuhan lähti siis siitä, että kuvasimme tässä muutama viikkoa sitten uuden korvakorumalliston korviksia minun ylläni, ja siinä luonnollisesti pyöri koko ajan neljä parsonia jaloissa (parsonhan haluaa osallistua kaikkeen ja koko ajan....) ja sitten vain nappasin koiran kerrallaan syliini, ja Tommi napsi kuvia. Loppupeleissä havaihduimme huomaamaan, että "hei, vitsit, täähän näyttää aika kivalle!" .....ja siitä se sitten lähti.

Ensimmäinen asiakkaamme oli Maisan kasvattaja Morbinin Petra ja Luru. Lokakuun puolivälissä ajelimme eräänä päivänä Petran luo, ja teimme "taikojamme". Kuvien tyyliä mietitään aina etukäteen jonkin verran, ja annan tarvittaessa tyylivinkkejä ja minä ten aina meikkauksen - ammattimaisin ottein, sillä minulla on myös meikkaajan ammattitaito. Tarvittaessa laitan tai autan hiuksienkin kanssa, tarpeen mukaan, mutta tällä kertaa Petra laittoi kampauksensa itse, koska on siinä ihan ammattilainen :) Ja tulos olikin ihan WAU! Koko kuvaussessio kesti kahvitteluineen päivineen nelisen tuntia, ja koko porukalla oli todella hauskaa! Koko kuvaus sujui helposti, vauhdikkaasti ja ennen kaikkea rennosti.

Näiden muotokuvien "clou" eli juju on siinä, että ne ovat astetta "arjen yläpuolella" - eli haluamme luoda kuviin sitä kuuluisaa glamouria - mutta aina hyvällä tyylitajulla. Me haluamme tehdä naisista kauniita ja miehistä komeita- ja voin sen sanoakin ihan ylpeänä, että mielestäni olemme kehittyneet siinä aika taitaviksi :)

Mieheni Tommi Kalervo siis kuvaa ja tekee kuvankäsittelyn - aina hyvällä maulla. Minä hoidan stailauksen, meikkauksen ja tarvittaessa autan kampauksen kanssa. Autan myös "dekoreerauksen" kanssa - korusuunnittelijana ja vaatesuunnittelijana minulla on PALJON hienoa ja upeaa rekvisiittaa, joita voimme hyödyntää kuvauksissa. Petra ja Luru


Minä ja Marlon

Jos olet haaveillut upeasta muotokuvasta koirasi kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä! Tehdään yhdessä elämäsi upein muotokuva. Ja se on kanssamme vieläpä kivaakin :) Kuvauksia teemme joko työhuoneellamme Helsingissä tai asiakkaan kotona. Hintamme ovat erittäin kohtuulliset. Mikäli kuvaamme kotona, hintaa lisätään matkakulut. Hintaan kuuluu meikkaus, stailaus/tyylineuvonta, asusteiden lainaus tarvittaessa, kuvaus ja kuvien käsittely. Hintatiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse.

Lahjoitamme jokaisesta toimeksiannosta 10% oman rotuyhdistyksemme Parsonrussellinterrierit ry:lle terveystutkimuksiin käytettäväksi.

Soita tai meilaa, ja kysy lisää. Vastaamme mielellämme tiedusteluihin. "Päiväsi Prinsessana/Prinssinä on vain yhteydenoton päässä!

Yhteystiedot:
Niina: puh, 045633 0950 niinak69@gmail.com
Tommi Kalervo: puh, 040 746 0976 kalervokarlsson@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti