torstai 2. lokakuuta 2014

Vintagee! Ja vintagemaalauksiaNyt olen aivan hurahtanut tekemään tällaisia vintage-henkisiä kuvia...tai jotkut ovat suorastaan kuin maalauksia tai piirroksia...vähän kuin Albert Edelfeltin hengessä, joka muuten onkin yksi suosikki-taidemaalareistani :) Annoinkin näille "taideteoksille" ihan oman nimen - tämän taiteenlajini nimi olkoon Vintagemaalaus. Näistä tuli aika hienoja, vaikka sen itse sanonkin. Tämä ensimmäinen kuva Mimistä ja Maisasta Ahvenanmaalta omilta rantakallioilta ylitti jopa minun odotukseni. Taidan teettää kuvasta ison taulun seinälle, niin paljon siitä tykkään.Tämä kuva taas voisi olla vaikka sadan vuoden takaa :) eli ihan aitoa vintagea siis!


 Tästä tuli aivan ihastuttava meri-aiheinen "maalaus" Edelfeltin hengessä. Marlon seisoo rantakivillä ja äiti Mimi on uimassa.Ja Maisa...kuin sadan vuoden takaa....ihana koira ihana kuva!


MarlonKirsikankukat ja Samurai...
Ja hieman mustavalko-vintageakin vaihteeksi...

Muutamia kuvia Marlon komistuksesta...


....ja tästä tulee mieleen kuin suoraan 40-luvun suomifilmistä, kukapa muu kuin tumma ja tulinen ja ihana Tauno Palo!


Loppuun vielä kuva tekijästäkin :)Näiden kuvien tekemisestä tuli uusi ja ihana harrastus :) Perästä kuuluu ;)Kuvien kopioiminen tai julkaiseminen ilman lupaa kielletty. Copyright Niina Karlsson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti