perjantai 9. tammikuuta 2015

Maisan ja Elmon vaavit 2 viikkoa
Poika1
 Poika2
Poika3
TyttöPentulaatikossa on alkanut TAPAHTUA. Kaikilla tyypeillä silmät ja korvat auki, ja aikamoinen painiminen ja tohina on välillä käynnissä pikku ärinän kera :) Pojat ovat alkaneet touhuilla jo aika paljonkin mutta tytteli vielä lepäilee laakereillaan.

Ensimmäisinä silmänsä aukaisivat tan-pojat, herrat 1 ja 2 ja se tapahtui 5.1. Loppiaisena me matkattiin Pielavedelle Mimin kanssa Enzon luo treffeille, ja kotona hoitotätinä oli reipas nuori nainen Milja. Kahdella muulla pennulla, poika3:lla ja tytöllä oli silmät auenneet loppiaisena.

Muita kuulumisia pentulaatikosta; Maisa hoitaa huolelliseen tapaansa poikasia ja viettää miltei kaiken aikansa pentujen kanssa, ja näyttää olevan todella onnellinen. Maisa on ERINOMAINEN emo, huolellinen, rauhallinen, tarkka ja omistautunut. Pitää pennut tosi siistinä ja nukkuu niiden kanssa pentulaatikossa.

Poika2 on oikein reipas ja kävelee jo hyvin. Liikkuvat kaiki jo ihan reippaasti pentulaatikon ulkopuolellakin. Laitoin pentulaatikkoon yhden pikku vinkulelun ja pienen pallon - ja poika1 oli ihan tooosi innoissaan siitä siilin näköisestä vingusta :) Kaikki pennut ovat alkaneet käydä tarpeillaan
pentulaatikon siihen tarkoitukseen varattuun kulmaan. Ovat siistejä pikku veijareita :)

Ja sitten lisää kuvia. Niitä on tullut taas napsittua. Pakkohan tällaisista supersöpöläisistä on ottaa kuvia!


Poika1 Poika1 tykkää tosi paljon massun rapsutuksesta, ja on muutenkin oikein kiinnostunut ihmisestä ja hakeutuu lähelle ja kutsuu leikkiin.Poika2"äijäposeeraus"Äitinsä näköä on pojassa <3

Poika3

TyttöTyttö ja Poika3 nukkuvat aika usein juuri näin <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti