keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Lady ja Maggie etsivät vielä omia kotejaan

Tilanne on tällä hetkellä se, että pentueesta kaksi tyttöä etsivät vielä omia aktiivisia ja rakastavia kotejaan.

Lady Madonna eli Leidi etsii aktiivista ja yhteistyökykyistä sijoituskotia mahdollisimman läheltä eli eteläisimmästä Suomesta. Aktiivisella tarkoitan sitä, että koti olisi kiinnostunut tai jo mielellään harrastanut vaikkapa joskus näyttelyitä ja olisi kiinnostunut lähtemään mukaan luolatreeneihin ja vaikkapa jäljestämään joskus. Mikään guru ei tarvitse olla :-) mutta oma-alotteisuus ja kiinnostus koiramaisiin harrasteisiin on plussaa. Mielellään etsisin sijoituskodiksi ensisijaisesti kotia, jolla on jo jotain kokemusta koirien kanssa harrastamisesta. 

Leidillä on karkea turkki, joka tulee vaatimaan säännöllistä trimmausta ja huoltoa. Olisi hyvä, jos tuleva omistaja kokisi turkin huoltamisen kiinnostavaksi asiaksi. Minä trimmaan kasvattejani, ja opastan alkuun ihan kädestä pitäen. Nyppiminen ei ole vaikeaa, se on itse asiassa aika mukavaa puuhaa, varsinkin kun tuloksena on kaunis, hoidetun näköinen ja edustava koira!

Näyttelytreenejä ja kaikkia näyttelyttämiseen liittyviä juttuja treenataan yhdessä, enkä odota kodin tekevän kaikkia asioita itsekseen. Yhdessä tekeminen ja harrastaminen on se juttu, mutta aito innostus asiaan ja oma-alotteisuus ovat edellytys.

Leidi on ihastuttava koira jonka ilman muuta pitäisin kotonani, jos se suinkin olisi mahdollista :-) Viisi koiraa on meille kuitenkin jo aivan tarpeeksi, koska kaikille pitää riittää aikaa mielenkiintoisten juttujen tekemiseen. 

Leidistä joku onnellinen saa aivan ihastuttavan kaverin niin kainaloon kuin harrastuksiin, sillä Leidissä on varmasti potkua erilaisiin harrastuksiin. 
Seisomakuvassa Leidi on 4 viikkoa 3 päivää

Toinen kotia etsivistä tytöistä on ihkuliini Maggie Mae. Maggie on suloinen kuin nukke ja varsin topakka nuori neiti. Rohkea, vilkas, avoin, sosiaalinen ja vauhdikas tyyppi, josta saisi varmasti hyvän harrastuskaverin.Tiedustelut tytöistä mieluummin puhelimitse 045 633 0950 tai sähköpostiin niinak69@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti