lauantai 21. toukokuuta 2016

Väki vähenee

Hupsista, seitsenviikkoiskuvatkin ovat kaikessa kiireessä jääneet päivittämättä tänne. Välillä meinaa ihan unohtua, kun jaan kuvia kuitenkin facebookissa niin paljon :-) 

Eilen muutti uuteen kotiinsa ihanainen sijoitustyttöni Penny. Penny muutti Mariannen ja Antin luo aivan tähän lähelle. Penny muistuttaa todella paljon äitiään Maisaa; niin ilmeeltään, olemukseltaan kuin luonteeltaankin. Pennyn kanssa tullaan harrastamaan ainakin näyttelyitä ja jossain vaiheessa varmaan mennään tutustumaan keinoputkille kunhan tyttö saa tarpeeksi ikää. 


Penny kotiutui hyvin saman tien, ja viihtyy erinomaisesti :-)
kuva. Marianne Nickels
Tänään lähti reppuineen Rudi Sarin ja Kristianin perheeseen Vantaalle. Rudiakin tullaan varmasti näkemään, ja ties mitä sitä sitten keksitään joskus yhdessä :)

Rudi kotonaan uudessa pedissään uuden lelunsa kanssa. 
Kuva: Sari HaagJa sitten ne viime viikon "passi"- ja seisomakuvat:Huomenna onkin sitten aika kuvata kotona vielä olevat neljä pentusta. Viralliset 8-viikkoiskuvat kun otettiin perjantaina vain ensimmäisistä muuttajista :) 

Ensi viikonloppuna lähtee kotiinsa Tici. Mauri jää iloksemme vielä kesäkuun toiselle viikolle asti. Maggie etsii vielä aktiivista harrastavaa ja parsonkokemusta omaavaa kotiaan jostain mahdollisimman läheltä, koska voipi olla että Maggie voisi lähteä osaomistussopimuksella. Tyttö vaikuttaa NIIN lupaavalta kaikin puolin, etten oikein henno siitä ehkä kokonaan luopua. Maggie on erittäin rohkea ja itsenäinen, itsevarma koira, joka tietää mitä tahtoo. Perusluonne on harkitseva ja hyvin rohkea ja reipas. Maggie tarvitsee itselleen selkeän johtajan ja harrastavan kodin, jolle trimmaaminen ja turkin hoito ei ole kauhistus ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti