sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Lokakuun kuulumisia

Aivan ensin uutisia harrastusrintamalta.
Lokakuu onkin ollut varsinainen "missi/mister-kisa-kuukausi", ja varsin hienosti ovat Parsonian kasvatit menestyneet näyttelyissä.
Ensin siis Erikoisnäyttelyssä Lucyn sisko Fannie (Parsonian Fannie Sperry Steel, 19kk) pokkasi koko näyttelyn voiton (244 koiran joukosta) ollen ERI NUK1 SA PN1 ROP SERT ja piskuinen Penny (Parsonian Penny Lane, 6,5kk) pokkasi debyyttinäyttelyssään samoista kisoista narttupentujen voiton ollen koko kisan toiseksi paras pentu eli tulos oli PNP1 KP VSP. (kts.edellinen postaus)Lokakuun 23.pvä näyttelykehät korkkasivat ensimmäistä kertaa Tici ja meidän Maggie eli Parsonian Ticket To Ride ja Parsonian Maggie Mae, eli Pennyn sisarukset. Tici oli upeasti näyttelyn PUP1 KP ROP eli voitti, ja Maggie sai myös Kunniapalkinnon eli KP.n. Kaikista näistä debytoijista olen niin ylpeä ja iloinen, sillä he kaikki ovat ensimmäisissä näyttelyissään käyttäytyneet ihailtavasti, ja osoittaneet paitsi hienoa esiintymistaitoa, niin myös upeaa draivia ja asennetta. Tuomari Matti Luoso saneli kummallekin todella hyvät arvostelut, ja kehui vielä erikseen minulle luonteita ja asennetta. Vautsi vau! Mitähän näistä naperoista vielä tuleekaan, jos tähän malliin jatkavat!
 
 Tici PUP1 KP ROP Lahden Pentunäyttely 23.10.2016
Tuomari: Matti Luoso Maggie kehässä


 Maggie kehässä


Tici arvostelupöydällä


 Tici
Lämmin kiitos Enzon emännälle Salimisen Annelle, joka trimmaa Ticiä <3Maggielta luonnistuu ylväs seisontakuva kuin itsestään :) 
 Tämä meidän Maggie nyt on sellainen Muru että ihan sydän sulaa. Niin iloinen ja hyväntahtoinen koiruus; muistuttaa todella paljon kaikin puolin isänisäänsä Urhoa, ja näyttäisi perineen kummankin vanhempansa parhaat puolet.29.10.2016 oli sitten Lucyn vuoro astua kehään Lahti KV näyttelyssä. Lucy esiintyi erittäin hyvin ja hyvällä draivilla. Esiintymiseemme olin oikein tyytyväinen, ja Lucy oli hieno; olisi ansainnut enemmän kuin mitä tiukka kengurumaan tuomari antoi eli EH NUK1. Lucy sai kuitenkin erittäin hyvän arvostelun, jonka perusteella olisi voinut luulla arvosanan olleen korkeampikin :) Tuomarina autralialainen Denise Smith. Kaikenkaikkiaan tosi kiva näyttelypäivä. Pennyn emäntä Marianne oli mukana seuraamassa koiranäyttelytouhua. Lucylla oli kanssamme superkiva päivä, koska sai viettää laatuaikaa mamman kanssa :)
Parsonian Lucille Mulhall 19 months

On se <3 Upea, Ihana, Kaunis ja niin Rakastettava koira. Lucysta parempaa koiraa ei ihminen voisi itselleen juuri saada. 


Muuten olemme ulkoilleet paljon ja vielä enemmän :) Treenikausi päällä, voisi sanoa. No, ainakin minä olen kohta timmissä kuosissa!

 Mimi rakastaa pyöräilyä. Treenaan kutakin koiraa pari kertaa viikossa. Maggie ei vielä treenaa näin; ensi keväänä sitten kun on jo vuoden niin aloitellaan hiljalleen.


 Lucy treenaa :) Kivaa on! Koirapuistossamme tulee vierailtua useana päivänä viikossa. Siellä saavat koirat juosta vapaina sydämiensä kyllyydestä. Muuallahan täällä ei koiria vapaina voikaan ulkoiluttaa....ainakaan näin riistaintoisia tyyppejä :) Täällä luonnonsuojelualueen kupeessa kun on niin paljon riistaa; kauriita, supeja, kettuja ja mäyriä. Mimi ja poikansa Marlon. Toisinaan on vain niin ihanaa istua kaikessa rauhassa ja nauttia yhdessäolosta. Paljon olemme treffailleet niin tuttuja kuin uusiakin tuttuja. Melkein kaikki kasvattini olen nyt lokakuun aikana tavannut, ja hienoja tyyppejä ovat ihan jokainen :) Tässä poseerataan Maisan ja Elmon pojan Sipin kanssa.
Lopuksi vielä kuvia Maggien siskosta Selmasta. Tavattiin Selma tässä männäviikolla, ja hieno tyttö on Selmakin <3 Lunki, rohkea ja itsevarma tyyppi, jolta löytyy terrieritemperamenttiakin :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti