sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Maisan Masu kasvaa...ja Joulu lähestyy

Maisan Masu

alkaa olla jo melkoisen iso. Maisuli on erittäin tukevasti raskaana, ja onnellisen perhetapahtuman laskettu aika on joulupäivänä (63vrk) :) Pehmeitä paketteja siis tulossa!Maisan pentue on siis sijoituspentue kennel Green Perry´siin Petralle. Eli kaikki pentutiedustelut voi laittaa suoraan Petralle osoitteeseen petra.morbin@gmail.com tai soittaa 045 631 6601.Pentueen isä on Petran oma kasvatti Green Perry´s Boomer ja tuttavallisemmin Elmo. Elmo on ihanan luonteen omaava agility-tykki. Elmon agility uran huipennuksista voit lukea lisää Petran omilta sivuilta täällä ja Elmon ja Maisan yhdistelmästä lisää täällä. Itse tykkään Elmosta todella paljon, se on kiva koira.

Maisa on luonteeltaan todella kiltti ja kuuliainen, ja se omaa paljon miellyttämisen halua ihmistä kohtaan ja on helppo koulutettava. Kotioloissa Maisa on maailman helpoin, kiltein ja sydämellisin parsoni, mutta mikään vässykkä Maisa ei ole - Maisasta löytyy luonnetta ja topakkuutta. Maisan kanssa on harrastettu epäsäännöllisen säännöllisesti mejää, ja Maisa on siinä varsin etevä, suorastaan luonnonlahjakkuus. Kokeissa ei ole käyty (vielä) lähinnä minusta itsestäni johtuen; koiran voisi kyllä kokeeseen viedä :) Ensi keväänä lähdetään Maisan kanssa myös keinoluolille treenamaan koska minusta on alkanut tuntua, että Maisasta löytyy luultavasti potkua siihenkin hommaan.

Näyttelyissä tulen Maisan kanssa vielä aivan varmasti kiertämään koska silloin kun kaikki menee nappiin Maisa esiintyy kuin Kuningatar - nimensä mukaisesti :) Maisalla on näyttelyistä titteli JV-12 ja yksi SERT. Maisa ei kuitenkaan oikein viihdy suurissa massatapahtumissa, joten meitä tullaan varmasti Maisan kanssa näkemään pienemmissä ulkonäyttelyissä.

Maisaa ihanampaa koiraa ei oikein voisi edes toivoa, ja koska tässä Petran yhdistelmässä yhdistyy kaksi minulle niin kovin rakasta ja ihanaa (ja kaunista!!!) koiraa, en oikein voi uskoa että Maisan ja Elmon pennuista voi muuta tulla kuin aika ihania <3

Maisa saa synnyttää ja hoitaa pentunsa kotonaan eli pentuset lentävät pesästä vieroitusiän jälkeen Petran luo Espooseen. Tänne blogiin päivitän tunnelmia ja kuvia miten asiat etenevät. Ja minut tuntien on tiedossa runsain mitoin pentukuvia :) :)


 Elmo (Elmon kuvat Petra Morbin kennel Green Perry´s)


Tässä kuvassa Elmo laitimmaisena oikealla, keskellä Elmos sisko Luru ja laitimmaisena vasemmalla Lurun poika Jaska. Kuva Petra Morbin.Maisan "edustuskuvat": Niina Karlsson
kuva: Niina Karlsson

1 kommentti:

  1. Suloinen Maisa ja masu, onnea odotukseen! Pentukuvia odotellessa ;) <3

    VastaaPoista