perjantai 19. joulukuuta 2014

Tip tap tip tap tipetipetiptap....

The Fantastic Four


of kennel Parsonian wish you all Merry Merry Christmas!
Tein muutamia joulukuvia. Uusia en ole kuvannut koska tuo meidän Fantastic Four -ryhmämme ei ole ollut oikein yhteistyökykyisellä fiiliksellä ja luonnonvaloa ei ole ollut oikeastaan lainkaan kuvaamiseen joten tyydyin tuunaamaan vuoden 2012 kuvia kivoilla kuvankäsittelyohjelmilla. Marlonin sain ympättyä yhteiskuvaan kätsästi "leikkaa-liimaa-kopioi" -tyyliin photoshopilla. Ihan jees tuli, yhtä hyvä kuin että olisin käyttänyt kaksi pussillista treeninameja ja hikoillut noiden neljän kanssa, joista vaari tykkää päivisin ottaa päikkäreitä, Maisa on tukevasti tiineenä, Marlon ei ole mikään varsinainen poseeraaja ja niin edelleen...ja sitten olen vaan ollut aika laiskalla tuulella :)

Tässä nyt muutamia erilaisia:


Tämä kuva tytöistä on mielestäni hyvin kaunis.
Ja tämä siis ajalta kauan ennen Marlonia eli vuodelta 2012.Oikein leppoisaa joulunaikaa kaikille tutuille ja tuntemattomille. Me täällä jäämme odottelemaan milloin Maisan masuasukit päättävät tulla ulos. Laskettu aika siis 25.12 mutta epäilenpä ettei Maisa odottele niin pitkään. Pentulaatikko on ja rauhaisa soppi on viritetty meidän keittiöömme, joten kaikki on valmiina h-hetkeen. 
Vähän aikaa sitten sain uuden älypuhelimen, Samsung Galaxy S5:n ja siinä on aika hyvä 16 megapixelin kamera, jota on tullut kokeiltua paljon. Kaikki maisemat ovat ihan meidän ns. takapihalta. Tämä paikka on oikein ihana paikka asua.Ja tässä sitten ne kaikkein "jouluisimmat" otokset näillä keleillä. Koko ajan ollaan reilusti plussan puolella, märkää, sateista ja harmaata. Onneksi välillä on aina ollut pari päivää hieman pakkasella ja aurinkoakin on nähnyt.


Tämä on niin ihku kuva Maisasta, tulevasta pikku äityli-koirasta <3 Maisa näyttää jotenkin ihan pennulta :)Ja laitetaan nyt tasapuolisuuden nimissä kuvia muistakin Fantastic Four -jengin jäsenistä;

Marlon on niiiiiiiin suloinen että sitä tekisi mieli suukottaa koko ajan :) Tämä poika on kyllä ihan maailman ihkuin parsonpoika!...ja näin hyvin hän käyttäytyy ja odottaa päivällisensä tarjoilua pöydän ääressä ;)Mimi ja Marlon
Marlonkin on alkanut jopa hieman poseeraamaan; aikamoinen komistus hän onkin!And last but definetely not the least, meidän ihana nallekoira Balmer-vaari. Balmer tykkää nykyään eniten kun saa juoksennella ja tassutella metsässä vapaana. Aamulenkki takametsissä on jees, samoin iltalenkki, mutta päivisin Balmer tykkää ottaa päikkäreitä :)
2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua Teidän jengille ja jänniä odotuksen hetkiä "pikku tonttusia" odotellessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin teille, Oikein Hyvää Joulunaikaa :) Vielä ei ole kuulunut pienten tonttujen jalkojen tepsutusta, mutta tuo Misan masu on jäätävän iso ja raskas joten ei varmaan mene enää kauaa :)

      Poista